Laatste nieuws: Katy Perry in paniek bij American Idol

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

In de spotlight: Lauren Jauregui

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Lauren Jauregui!

Lauren Michelle Jauregui Morgado is geboren op 27 juni 1996 in Miami, Florida. Ze zat in meidengroep Fifth Harmony, die gestopt is in 2018. 

Carrière 

Lauren deed in 2012 toen ze pas 15 jaar oud was, mee aan The X Factor. In de bootcamp ronde hield het voor Lauren op, tot ze samen met Ally Brooke, Normani, Dinah Jane en Camila Cabello in een groep werd gestopt genaamd Fifth Harmony. 

De groep eindige als derde in de competitie, maar daarmee was het nog niet klaar. Aan het begin van januari 2013, werd de groep onderdeel van Syco Music en Epic Records. Lauren stopte met school om full time aan de slag te gaan met Fifth Harmony. Hun debuut album, Reflection, kwam uit in 2015. Lauren deed niet mee aan de promotie voor het album, omdat haar oma op de dag van de release was overleden. De single van het album ‘Worth It’ kwam binnen op nummer 12 in de Billboard Hot 100. Het tweede album van de band kwam in 2016. De meidengroep besloot in 2018 om ieder hun eigen weg te gaan. 

De eerste single van Lauren die uitkwam na Fifth Harmony was ‘Expectations’, dit nummer kwam uit in 2018. Meer singles volgde wat leidde tot het meest recente nummer van Lauren, ‘50ft.’.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten