Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

In de spotlight: Lizzo

Lizzo kun je misschien wel kennen van haar nummer Truth Hurts, maar wie is zij eigenlijk? Wij gaan je kennis laten maken met Lizzo!

Melissa Viviane Jefferson ook wel bekend als Lizzo is geboren op 27 april 1988. De zangeres is geboren in Detroit en heeft sinds 2016 ene platencontract met Atlantic record. Maar voor die tijd heeft ze zelf al twee album uitgebracht. In 2019 brak ze door met haar album Cuz I Love You.

Ze is niet alleen zangeres, maar ook actrice. Lizzo is nu namelijk te zien in de film Hustlers. Samen met onder andere Lili Reinhart en Jennifer Lopez is ze op het witte doek te zien.

Amsterdam

Eerder trad de zangeres al twee keer op in Paradiso Noord, maar gisteravond zette ze een show neer in Afas live. En het was niet zomaar een show. Ze had het hele publiek met zich mee en ze zongen luidkeels mee.

Waarschijnlijk is het niet de laatste keer dat Lizzo naar Nederland zal komen. Tijdens de show vertelt ze over haar liefde voor de stad. “Ik ben zo blij dat ik terug ben in Amsterdam. En ik ben nog blijer dat ik vanavond kan komen optreden voor al jullie mooie mensen. Ik zie jullie allemaal vanaf het podium!”

Beeld: Annemiek Abbekerk

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

  • nooraabbassi

    ????

  • Nog geen reacties
  • nooraabbassi

    ????

  • Soortgelijke berichten