Laatste nieuws: Anna Nooshin laat weten hoe ze op dochtertjes naam is gekomen 

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

In de spotlight: Zoë Livay

In deze rubriek maak je kennis met een artiest die je misschien nog niet kent. Deze week is dat… Zoë Livay.

Zoë Livay is een 20 jarige zangeres. Twee jaar geleden deed ze mee met ‘The Voice Of Holland’ en kwam ze in team Ali. Inmiddels zit ze bij het label van Jebroer en maakt ze eigen muziek. Ook presenteert ze voor FunX. Wij mochten een interview met haar houden zodat jullie Zoë goed kunnen leren kennen! 

Passie voor muziek

“Mijn passie voor muziek is er al heel lang. Vroeger ging ik altijd met mijn tante karaoke zingen. Eerst was het voor haar eigen leedvermaak, dan ging ze mij verkleden en liet ze mij liedjes zingen, maar na een tijdje begon ze te horen dat het eigenlijk best goed klonk. Op de middelbare school begon ik echt met zingen. Ik zat op een hele creatieve middelbare school, dus werd ik ook aangespoord om lekker creatief bezig te zijn. Ik ben op mijn dertiende op zangles gegaan. Toen ik zeventien was ben ik zelf muziek gaan maken. Toen ik negentien was, ging ik er echt serieus mee bezig.”

Eigen stijl

Zoë deed twee jaar geleden mee aan de ‘The Voice’ en deed daar een cover van het nummer ‘Hometown Glory’. Ze kwam terecht in team Ali en kwam tot ‘The Knockouts’. De muziek die ze nu maakt is een hele andere stijl dan haar cover. Hoe zit dat?

“Ik maak nu best wel outgoing muziek, anders dan normaal. En dat ben ik ook, maar aan de andere kant ben ik ook heel gevoelig. Ik maak ook hele gevoelige en emotionele nummers. Ik heb zoveel verschillende kanten, dus het ligt echt aan mijn mood welke muziek ik maak. Het is een soort mengelmoes van alles bij elkaar. We zijn zeker aan het werk om dit soort muziek uit te brengen. Ik omschrijf mezelf altijd als een regenboog met zeven kleuren, elke dag is een andere kleur. Niemand kan bepalen welk gevoel ik heb als ik mijn muziek maak.”

Toekomst

Zoë heeft een aantal mensen waarmee ze graag zou willen samenwerken. Het lijkt haar sick om met Ronnie Flex samen te werken, maar ook Davina Michelle staat op het lijstje. Maar Zoë zou ook graag met internationale artiesten willen samenwerken, omdat ze in de toekomst graag meer internationaal wil optreden.

“Het is mijn doel om over vijf jaar internationaal mijn naam te hebben opgebouwd. Ik wil eerst heel graag in Nederland mijn base opbouwen. Ook schrijf ik veel in het Engels, dus het liefst zou ik over vijf jaar internationaal een naam hebben opgebouwd. En daar ga ik ook gewoon voor, je moet blijven dromen om ze te kunnen halen!”

Candy

Zoë haar nieuwste nummer is ‘Candy’. Het nummer gaat over een jongen die spelletjes aan het spelen was met Zoë. “Jij kan spelen met mij, maar ik ben 10 keer beter in die spelletjes spelen. Ik ga van je winnen!”

“De track gaat over dat de jongen spelletjes loopt te spelen en ik doe dat terug. Maar uiteindelijk win ik gewoon. Het is heel slecht, maar ik houd eigenlijk helemaal niet van snoep. Als ik moet kiezen ga ik denk ik toch voor de cola sleutels. 

Nieuwe muziek

“Ik kan er nog niet teveel over zeggen, maar we zijn wel met heel veel mensen bezig om het zo snel mogelijk te doen. We zijn wel met heel veel nieuwe en verschillende dingen bezig. Het gaat niet heel lang meer duren, het wordt geen zeven tot acht maanden.”

Quick Questions:

Wat is iets wat niemand van je weet?

“Het is eigenlijk een confession, maar ik slaap nog met een knuffel. Ik kan zonder knuffel echt niet slapen, als ik er wel één heb val ik binnen vijf minuten in slaap.”

Wat is je favoriete snack?

“Ik hou heel erg van rijstchips, van die kleine rijstcrackers.”

Wat is je favoriete film?

“Ik denk toch ‘Mean Girls’, een echte classic.”

Wat is je favoriete kledingstuk?

“Hoodies. Ik draag heel veel hoodies en coltruien. Zonder die twee kan ik echt niet leven.” 

Is er iets waar je niet zonder kan?

“Zonder muziek zou ik echt niet kunnen, als dat mij zou worden afgepakt dan zou ik wel heel diep zitten.”

Welke drie dingen zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

“Toch mijn telefoon. Als mensen zeggen ‘ik zou zonder telefoon’ gaan denk ik echt: “Wat ga je dan doen?” Dus mijn telefoon, rijstcrackertjes en een hoodie, om in te slapen!”

Wat is je favoriete nummer op dit moment?

“Ik luister heel veel naar ‘We Moeten Praten’ van Kans. Hij is een artiest die misschien niet heel bekend is, maar wel echt heel sterk. Qua melodie lijnen en alles klopt gewoon. 

Is er nog iets wat je zou willen zeggen tegen fans. En tegen mensen die je nog niet kennen?

“Ik zou zeggen stream ‘Candy’! En mijn life quote is altijd, wees jezelf en wees er gelukkig mee.”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten