Laatste nieuws: Outfit Leonardo DiCaprio van Titanic wordt geveild

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Influencers voor meer body positivity in je leven

De body positivity movement wordt steeds groter, gelukkig maar. Alle power womans die zich inzetten voor deze community showen hun prachtige lichamen op onder andere Instagram en TikTok. Door social media is het ‘perfecte lichaam’ van veel meisjes en vrouwen flink veranderd. En dat terwijl er helemaal geen ‘perfect lichaam’ is. Elk lichaam is mooi op zijn eigen manier. Soms heb je door alle Victoria Secret modellen even een reminder nodig dat niet elk lichaam er zo uit ziet, en ook nog eens prachtig kan zijn. De volgende vrouwen kunnen je volgen als je opzoek bent naar meer body positivity in je leven.

Joann van den Herik

Deze super-ster deed in 2018 mee aan Curvy Supermodel en begon daarna haar carriere als Instagram ‘influencer.’ Op haar Instagram showt ze ons haar échte zelf en alles wat daar bij komt kijken. Ze laat ons weten dat stretch marks normaal zijn, elk lichaam mooi is en dat je je niet altijd 100% goed hoeft te voelen. Ze straalt in de mooiste bikini’s en lingerie en beïnvloed op die manier haar volgers om zichzelf te zijn. Ze is niet alleen een powervrouw maar ook nog eens goudeerlijk. We stan Joann <3

Sophie Ousri

Sophie moét je wel kennen. Ze begon haar carrière als YouTuber met vlogs, parodieën en muziek. In februari 2019 werd ze genomineerd voor drie VEED Awards. Inmiddels is ze nog veel meer dan dat. Door haar eerlijke kijk op het leven en mensen telt ze een goede 110 duizend volgers op Instagram. Een paar jaar geleden vertelde de YouTuber openhartig dat ze veel last van heftige stemmingswisselingen en dus last had van Borderline. Sindsdien is Sophie volgens ons echt gaan stralen op haar Instagram. Ze deelt veel informatie over body positivity en waarom dat belangrijk is. Daarnaast praat ze ook over wat haar onzeker maakt(e) en waarom elk lichaam mooi is zoals ie is. #powerwoman

Lizzo

Het is bijna onmogelijk dat je nog nooit van de naam Lizzo hebt gehoord. Ze verovert niet alleen de hitlijsten maar is ook nog eens een echte power woman. Haar eigen weg naar ‘self love’ was niet makkelijk. Nu ze eindelijk van zichzelf houdt wilt ze dat het allerliefst aan iedereen in de wereld doorgeven. Met haar posts op social media, waar de zangeres vaak in prachtige looks te zien is, wilt de zangeres op een humoristische maar toch serieuze manier respect voor alle soorten lichamen en personen tonen. Ze schreeuwt het van de daken, as she should. ALL BODY’S ARE BEAUTIFUL.

Isadee Jansen

Isadee staat ook echt voor ‘self love’. Deze topper deed mee met ‘Curvy Super Models’ en zo werd ze het eerste Curvy Supermodel van Nederland. Ze kreeg daarmee ook een modellencontract. Naast dat ze ook nog eens prachtig is, wil ook Isadee laten zien hoe mooi verschillende lichamen kunnen zijn. Ze maakt regelmatig video’s waarin ze laat zien hoe dezelfde kleren bij verschillende body types staan. “SAME CLOTHES DIFFERENT BODY TYPES”. Dat doet ze onder andere samen met Amijé.

In een eerder interview vertelde Isadee al dat ook voor haar niet alles altijd even makkelijk is maar dat ze echt probeert van zichzelf te houden en andere meiden hetzelfde gevoel te geven. Ook Abbey Hoes plaatste een tijdje geleden deze foto met Isadee, de caption luidt; ‘We’re all different but one #weareallequal#spreadthelove‘. En zo is het!

Ashley Graham

Ashley Graham staat bekend om haar openhartigheid op social media, waar ze naast de glitter en glamour van het modellenbestaan ook de realiteit toont. Dit topmodel laat op Instagram en sinds kort ook TikTok, de realiteit zien, maar ook gewoon hoe mooi curvy body’s zijn. Ze shined in de bekendste shows van merken en reist de hele wereld rond. She is a bad *bleep*!

Elk lichaam is mooi én bijzonder. Niet alles wat je op het internet ziet is realiteit, believe us. Wees jezelf en laat je niet veranderen, want jij bent goed zoals je bent. Net als deze power vrouwen ben jij het waard en PRACHTIG!!!! Als je soms even een reminder nodig hebt dat bijvoorbeeld vet en stretch marks normaal is, mag je hier altijd terugkomen. You got this.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten