Laatste nieuws: Louis Tomlinson over vriendschap met Zayn Malik

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Alles over: Threading wenkbrauwen

 
Threaden is het weghalen van ongewenste haartjes met een touwtje. Vaak wordt deze methode gebruikt voor het verwijderen van ongewenst gezichtshaar. Het is een hele nauwkeurige behandeling waarbij zelfs de kleinste haartjes worden weggetoverd! In dit artikel vertellen we je alles wat jij moet weten over threaden!

Wat zijn de voordelen van threaden

Door te epileren met touw worden er strakke lijnen gecreëerd, want de haren worden per lijn met wortel en al weggetrokken. Huidirritaties komen weinig voor bij deze behandeling. Er komen namelijk geen chemicaliën aan te pas waardoor de kans op huidirritatie minimaal is. Dus perfect als jouw huid niet goed reageert op harsen, kies dan voor threading! Threading is een super nauwkeurige methode waarbij de lastigste en kleinste haren vanaf 1 mm ook kunnen worden verwijderd. De methode is ook nog eens supersnel. De haren worden namelijk niet één voor één verwijderd.  

Zelf threaden of laten doen 

Je kunt threading bij jezelf doen want het touwtje is gewoon een draadje van een klosje garen. Niets bijzonders dus. Bij het threading zit het hem puur in de techniek, Je kan dan ook gewoon een goedkoop klosje nylon garen gebruiken. Nylon is aan te raden, omdat het mooi glad is en daardoor soepeltjes over de huid beweegt. Maar threading vereist wel wat oefening, dus het is misschien wel beter om dat werk over te laten aan de experts. Je kunt dan ook bij je schoonheidsspecialist of brow specialist je wenkbrauwen laten bijwerken en shapen. Bij het bijwerken blijft de huidige vorm van je wenkbrauwen intact en worden alleen de haren rondom de wenkbrauwen verwijderd.  
Tip! Laat je wenkbrauwen in ieder geval een paar weken groeien voordat je ze laat behandelen. We zouden sowieso liegen als we zouden beweren dat het compleet pijnloos is, maar gelukkig worden er door middel van threading wel veel haren tegelijkertijd verwijderd, waardoor je binnen 15 minuten weer buiten staat met prachtige ‘defined brows’. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten