Laatste nieuws: Aimee Lou Wood over haar leven na ‘Sex Education’!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Jaarhoroscoop: Hoe ziet jouw jaar eruit?

Waterman

2023 wordt een plezierig en actief jaar voor de Waterman. Probeer dit jaar uit je comfort zone te gaan, dit zal je gaan helpen met het bereiken van je doelen. Het jaar gaat kalm van start, maar vanaf de zomermaanden komt er meer actie in je liefdesleven. Ben je single? Dan komt een van je exen met een bijzonder voorstel, ga hier niet op in. Ook die nieuwe vlam, zal niet de ware zijn. Focus je dit jaar vooral op jezelf, probeer ook je rust te nemen en aan jezelf te werken. Let op het cijfer 13.

Vissen

2023 wordt het jaar van persoonlijke ontwikkeling. Je wilt altijd mensen helpen, en doen wat het beste in voor anderen, maar probeer dit jaar juist aan jezelf te gaan werken. Hier hoef je je niet schuldig over te voelen. Wat is belangrijk voor jou? Waar word jij gelukkig van? Luister wat meer naar je eigen behoeften. Let op je alcohol en drugsgebruik. Dit jaar gebeurt er weinig op liefdesgebied, maar dat hoeft ook even niet. Rust is welkom op dit gebied. Zie je in het voorjaar vaker het cijfer 5? Probeer dan op te merken waar en met wie je bent en stem af op je intuïtie.

Ram

2023 wordt het jaar van positieve veranderingen. Het kan even duren voordat 2023 op snelheid komt. Vanaf eind maart begint het jaar voor jou pas echt. Investeer de tijd die je hebt in de eerste maanden van dit jaar om uit te vogelen wat je nu echt wil gaan doen dit jaar. Dit zal ook goed uitpakken op liefdesgebied. Let wel op voor adviezen van anderen, zij kunnen dit proces belemmeren en onnodige onrust veroorzaken. Probeer bij jezelf te blijven en je hart te volgen. Er is een grote kans dat een van je vriendschappen 2023 niet overleeft. Houdt het getal 9 in de gaten, dit is in 2023 je geluksgetal en zal op onverwachte momenten steeds weer opduiken.

Stier

2023 wordt het jaar van de persoonlijke investeringen. Als je durft te luisteren naar je gevoel en er vervolgens met anderen over kan communiceren, wordt het een jaar van sterke persoonlijke ontwikkelingen. Sta open voor kritiek, en wees niet naïef. Je wordt gewaardeerd op je werk en er doen zich nieuwe kansen voor die je gewoon in de schoot geworpen krijgt. Het enige wat jij hoeft te doen is deze met beide handen aangrijpen. Niet iedereen zal verheugd zijn als ze jou zien groeien, jouw zelfbewustzijn kan anderen onzeker maken. Daarom is communicatie dit jaar erg belangrijk. Je staat weer open voor een nieuwe relatie. Die ene collega blijkt privé heel gezellig te zijn. Dit jaar zal je op hele andere types vallen dan voorheen.

Tweeling

Omdat 2022 een niet al te best jaar is geweest voor de Tweeling, heb je de neiging open te staan voor nieuwe kansen. Wie je het ene moment nog leuk en spannend vindt, vind je een ander moment vervelend en irritant. De eerste helft van 2023 is op liefdesgebied erg rommelig. In de tweede helft wordt duidelijk wat je wil en is het mogelijk dat je iemand vind bij wie je langer wil blijven. Maar het wordt duidelijk dat jullie verschillende kanten op gaan en dat de relatie van korte duur is, tenzij een van jullie besluit bij te draaien om met de ander mee te gaan.  Qua vriendschappen gaat het dit jaar op en neer. Je vind het leuk om met vrienden af te spreken maar je hebt dit jaar veel ik-tijd nodig.

Kreeft

2023 is een jaar waarin je geconfronteerd kunt worden met bijzondere boodschappen. Of je het nu leuk vindt of niet, het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in je leven ga de uitdaging aan en zie het als een kans, niet als een bedreiging. Je kunt veel meer dan je denkt. Maar je moet bereid zijn om snel beslissingen te nemen en kansen te grijpen zodra ze zich voordoen. Waar je het voorheen vooral belangrijk vond dat een relatie spannend was, kom je er nu steeds meer achter dat je eigenlijk meer waarde hecht aan stabiliteit. Omdat je anderen niet lastig wilt vallen met je problemen, hou je alles voor jezelf. Het zou fijn zijn als je af en toe met minstens één vertrouwenspersoon kan praten. Sta stil bij al het goede wat je hebt in je leven. Let op het cijfer 3.

Leeuw

2023 geeft ruimte om te groeien. In 2022 voelde je je erg machteloos, maar in 2023 kom je eindelijk weer in je kracht te staan. Dit jaar liggen de kansen voor het oprapen. Je moet jezelf gaan afvragen of je oude ambities nog wel gelden of dat ze moeten worden herzien. Vanaf maart zou je meer vrijheid voelen, je zal over nieuwe dingen durven te praten. Als je wil dat de relatie groter, kleiner of losser is, dan is dit het moment om erover te praten en veranderingen door te voeren. Je hoeft je geen zorgen te maken over je carrière in 2023. Voor de leeuw is het dit jaar belangrijk om niet na te denken over wat anderen vinden of denken, maar te accepteren dat dit het is en dat dit goed is. Als jij jezelf accepteert en lief hebt, zul je dit ook uitstralen naar anderen.

Maagd

2023 wordt een druk jaar. Maagden willen graag dat alles perfect verloopt, maar dit jaar loopt niet alles op rolletjes, en heeft heel wat tegenslagen in petto. Dit is lastig en bezorgt jou onrust, maar je weet hier goed mee om te gaan. Ook weet je dat sommige tegenslagen een goede wending zullen geven. Dit jaar kom je meer over jezelf te weten, focus je op de toekomst en probeer je het verleden los te laten. Er lijkt een persoon in je leven te komen die je hierbij zal ondersteunen. Let op het cijfer 15, met wie ben je als dit cijfer opvalt. Deze persoon komt niet voor niks in je leven. 

Weegschaal

Jij zal je niet snel vervelen in 2023, er staan veel leuke uitjes gepland. Jouw liefdesleven zit in een absolute piek. Of je nu een relatie hebt of single bent, get ready for 2023. Je bent niet bang om snelle stappen te zetten, normaal ben je wat voorzichtiger. Dit is het jaar om geïnspireerd te worden en je onder te dompelen in de creatieve wereld. De maand juli is een goede tijd om je verder te ontwikkelen. Let in 2023 extra op het nummer 7. Dit  nummer zal vooral op zakelijk gebied  op gekke momenten opvallen. 7 staat voor positiviteit en kansen pakken.

Schorpioen

Dit jaar zit je veel beter in je vel, dan in 2022. In 2023 pak je weer de leiding en werk je aan een betere toekomst. Wat wil je echt? Hierdoor ga je alle dingen in je leven op een andere manier bekijken. Je bent gemotiveerd en zelfverzekerd dat valt anderen op. Sommige mensen kunnen niet omgaan met de vernieuwde jij. Andere vriendschappen en relaties zullen juist sterker worden. Jij bent bereid om aan je relatie te werken en hier tijd in te steken. Let op het cijfer 12. Dit cijfer zal je inzichten geven waarmee je uiteindelijk de juiste keuze weet te maken.

Boogschutter

Je maakt dit jaar een grote beslissing op het gebied van werk of school. Hoewel er in de liefde weinig verandert, zou het beter zijn als er wél wat wijzigingen plaatsvinden. Jij en je geliefde blijven bij elkaar, maar niet op een manier waar je helemaal happy mee bent. Je mist de romantiek in deze relatie. Wees voorzichtig met wat je iemand toevertrouwt en laat niet zomaar iemand te dichtbij je komen. Juist degene van wie je het niet verwacht, is indiscreet en oneerlijk. Dit jaar geef je het meeste geld uit aan het verbeteren van je woning.

Steenbok

Voor de Steenbok wordt 2023 een interessant jaar. De liefde kabbelt rustig voort en eigenlijk vind je dat ook wel prima. Je bent tevreden met hoe de dingen nu gaan en hebt geen behoefte aan verrassingen. Je geniet van je vrijheid en vindt het heerlijk dat je aan niemand verantwoording hoeft af te leggen. Je leert veel nieuwe mensen kennen die zeer onder de indruk van jou zijn en je graag beter willen leren kennen. Na een paar keer afspreken groeien hier mooie vriendschappen uit. Let op het cijfer 26 in 2023. Het kan goed zijn dat dit cijfer je een aanwijzing geeft als je een  moment van twijfel hebt.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten