Laatste nieuws: Dodelijke schimmelziekte duikt op!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Horoscoop september

Er is weer een nieuwe maand aangebroken. De vakantie is voorbij! Hoe zal het gaan met je persoonlijke ontwikkeling, in de liefde en op school? Check het antwoord op al deze vragen in jouw horoscoop!

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Je zit lekker in je vel en bent blij dat het ‘normale’ schoolritme weer is begonnen. Aankomende periode is dé tijd om jouw plannen uit te voeren en je dromen uit te laten komen!

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Momenteel ben je erg druk met veel verschillende dingen die moeten gebeuren. Je moet een manier zien te vinden om het te combineren. Probeer om verstandige keuzes te maken en te luisteren naar je gevoel. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Je zal deze maand vooral rust en ruimte nodig hebben. Nu school weer begonnen is kan het op sommige momenten even te veel worden. Kies voor jezelf en neem de rust die je nodig hebt!

Ram (21 maart t/m 19 april)

Komende maand wordt voor jou een maand om op te ruimen. Niet alleen je kamer, maar ook in je hoofd. Bepaal voor jezelf wat je gelukkig maakt en wat niet. Probeer de negativiteit uit je leven te laten!

Stier (20 april t/m 20 mei)

Waar het bij jou de komende maand om draait is familie en vrienden. Bezoek eens een familielid die je al een tijdje niet hebt gezien of stuur een appje naar een oude vriend of vriendin. 

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Er zullen deze maand veel nieuwe kansen komen. Kom uit je comfortzone en wees niet bang om vaker ‘ja’ te zeggen. Wie weet dat er daardoor in de liefde ook wat bijzonders kan gebeuren. Het zou zo maar kunnen dat iemand uit je vriendenkring een oogje op je heeft. 

Kreeft (22 juni t/m 21 juli)

Er start een nieuwe fase. Je voelt dat er verandering op komst is. Probeer wat nieuwe dingen uit. Start met een andere hobby of check een trendy kledingstyle. Hoewel dat in eerste instantie spannend lijkt, zal je er geen spijt van krijgen.

Leeuw (22 juli t/m 22 augustus)

Je straalt, je trekt de juiste mensen aan en zit lekker in je vel. Je enthousiasme blijft niet onopgemerkt. Jouw positieve houding opent nieuwe deuren. Pak de kansen die op jouw pad komen.

Maagd (23 augustus t/m 23 september)

Na in de vakantie uitgerust te hebben, is het tijd voor actie. Kies ervoor om weer wat vaker op pad te gaan. September staat voor jou dan ook in het teken van afspreken met vrienden, naar buiten gaan en bewegen. 

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

September wordt op meerdere vlakken een drukke maand voor jou. Dit kan bij jou onrust veroorzaken. Probeer de balans te vinden en jezelf niet te vergeten. Plan een vaak genoeg een rustdag in om even je hoofd leeg te maken. 

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Je hebt moeite om weer in het ritme van school of werk te komen. Dat is vervelend. Houd de moed erin, want je zal er snel weer gewend aanraken. Vergeet door de drukte niet de dingen te doen die je gelukkig maken. 

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

September is voor jou een fantastische tijd voor nieuwe ideeën en enthousiasme. Vergeet niet om aandacht te geven aan serieuze taken. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten