Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Let's Talk: corona effect op relatie

In Let’s Talk gaan we het over onderwerpen hebben die moeilijk bespreekbaar zijn doordat mensen er zich voor schamen, er een taboe om heen hangt of mensen zijn bang om het erover te hebben. Door dit rubriek willen wij die onderwerpen juist bespreekbaar maken. Deze keer hebben we het over het effect van corona op je relatie. 

Corona heeft impact op heel veel dingen. Van vriendschappen tot je school. Maar als je in een relatie zit is deze periode misschien wel extra lastig. Je bent verliefd, maar je kan elkaar eigenlijk niet aanraken. Hoe doe je dat en hoe hou je dat vol? Je wilt natuurlijk niet hier om je relatie stopzetten… Maar wat als je gevoelens minder beginnen te worden? 

Wij zetten hieronder een paar tips om het alsnog gezellig te hebben en hoe je met je gevoelens om moet gaan in deze periode! 

Elkaar minder zien

Door corona mag je minder mensen op bezoek en je moet 1,5 meter afstand houden. Je kan elkaar wel zien, maar erg beperkt. Gelukkig heeft tegenwoordig iedereen bijna wel een telefoon. Je kan met elkaar FaceTimen of via Skype/Zoom met elkaar beeldbellen. Op die manier kan je elkaar toch nog een beetje zien.

Geen dates 

Je kan op 1,5 meter dates gaan. Wees creatief, ga de buitenlucht in. Er is genoeg wat je kunt doen en waarbij je 1,5 meter afstand kunt houden. In dit artikel geven we je een aantal tips over wat je kunt doen. Zo kunnen jij en je lover elkaar toch nog zien.

Elkaar niet vast kunnen houden

Dit is misschien wel het meest moeilijke van het hebben van een relatie tijdens een pandemie: elkaar niet vast kunnen houden. Als je bij elkaar woont, zit je in dezelfde bubbel en hoef je ook geen afstand van elkaar te houden. Maar als je niet bij elkaar woont moet je 1,5 meter afstand van elkaar houden en kun je elkaar dus niet vast houden. Je kunt er voor kiezen om beide in twee weken thuisquarantaine te gaan. Als je beide geen klachten hebt, kun je met elkaar afspreken. Maar als je nog naar school gaat, wordt dit erg lastig. Houd nog even vol. Hopelijk komt deze pandemie snel tot zijn einde.

Gevoelens veranderen

Het is heel normaal als je gevoelens veranderen. Praat erover met je partner. Misschien kunnen jullie er samen uitkomen.

Erachter komen dat je geen gevoelens meer hebt

Door lang met jezelf te zijn kom je achter andere gevoelens. Ben je nog wel verliefd? Misschien kom je er wel achter dat je beter af bent als je single bent. Ook dit is niet erg, maar vertel het je partner wel.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten