Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Dates op 1,5 meter die je niet wil missen

Het is een rare tijd… Maar dat heb je vast al vaak genoeg gehoord. Jij en je vriend of vriendin willen het liefst 24/7 samen zijn, maar helaas gaat dit niet zomaar, bijvoorbeeld door strenge ouders. Gelukkig mag je in het openbaar gewoon samen zijn zolang je maar 1,5 meter afstand van elkaar neemt. Wij hebben 3 dates voor jou die je kan blijven doen, mét anderhalve meter afstand.  

Picknicken

Een beetje basic in deze tijd maar nooit saai. Een picknick date met je lover kun je precies zo aankleden als je wilt. Neem bijvoorbeeld een kaart- of bordspel mee op jullie date. Samen met een lekker kleedje en iets te eten weet je zeker dat het niet saai wordt.

 Face time

Wie zei dat een Face Time date niet romantisch kan zijn?! They we’re wrong! Op face time kun je alles doen wat je ook in het echt kunt. Bereid een leuk spel voor met spicy vragen, of ga samen eten. Natuurlijk ben je niet helemaal samen maar je krijgt wel het gevoel alsof je verbonden bent.

Dezelfde film kijken

Jullie wekelijkse dosis Netflix is helaas niet meer mogelijk, maar niet getreurd! Houd een filmmarathon op afstand! Zet tegelijkertijd dezelfde film aan en geef elkaar updates via FaceTime of Whatsapp. Daarnaast is er een mogelijkheid op Netflix waar je tegelijk dezelfde film kunt aanzetten en live kan reageren. Dit heet Netflix Party en is super easy te krijgen! https://www.netflixparty.com/

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten