Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Let's talk: terug naar je ex

We hebben allemaal wel die ene ex, waar je eigenlijk niet naar terug moet gaan, maar toch naar terug gaat. Hier zijn wat dingen om aan te denken voordat je écht teruggaat naar je ex. Het is en blijft je eigen keuze om terug te gaan naar je ex. Maar ze zeggen niet voor niks ‘Never go back to your ex’!

Waarom werkte het de eerste keer niet?

Wanneer je ex je smeekt om terug te komen of jij besluit dat je een fout hebt gemaakt, is het belangrijk om je te herinneren waarom het in de eerste instantie niet werkte. In veel gevallen kan hetgeen waardoor jullie relatie stukliep nog steeds een probleem zijn. Denk aan verschillende normen en waarden, een slechte communicatie of een onbevredigend seksleven.

Wat zijn redenen dat jullie zeker niet bij elkaar moeten komen?

Als een ex je emotioneel of fysiek mishandelde moet je NOOIT teruggaan naar je ex. Als je aan je toekomst wilt werken moet je het verleden loslaten en mee leren omgaan.

Een andere reden om niet terug bij elkaar te komen is jaloezie. Een hele natuurlijke emotie die vrouwen en mannen binnen de relatie kunnen hebben. Maar als de jaloezie je gedachten en acties overneemt en voor problemen zorgt binnen de relatie, moet je zeker niet teruggaan naar je ex.

Wat zijn goede redenen om wel terug te gaan naar je ex?

Vaak komen mensen weer bij elkaar als de breuk kwam door verkeerde timing of een lange afstand.  Bijvoorbeeld: misschien waren jullie nog jong toen je elkaar ontmoette of ging je studeren in het buitenland. Dit soort breuken zijn vaak ook wederzijds omdat jij en je partner allebei geen tijd of energie hadden om een lange afstandsrelatie te onderhouden.

Hoe ga je samen vooruit met een nieuwe relatie?

Om te beginnen is het belangrijk om elkaar te vergeven, te vertrouwen en ook echt je best te doen voor de relatie. Vergeven is accepteren wat er in het verleden is gebeurd en het niet langer tegen je partner gebruiken. Vertrouwen begint bij beide jullie beloftes nakomen. Zorg dat je je woorden na komt. Dit betekent dat je met de tijd een gevoel van zekerheid in jouw relatie kunt opbouwen.

Zorg dat je 100% achter je keuze staat om samen weer een relatie aan te gaan en anders zwemmen er nog meer vissen in de zee!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten