Laatste nieuws: Ferry Doedens en Stijn Fransen spelen in kerstkomedie-theatershow

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Leukste items voor op je kamer

Is je slaapkamer toe aan een make-over? Of wil je gewoon wat nieuwe items op je kamer? Wij hebben een aantal leuke items voor je bij elkaar gezet, die super leuk zijn voor op je slaapkamer. 

Galaxy lamp

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen op TikTok of bij YouTubers. De galaxy lamp is helemaal in op het moment en geeft je echt het gevoel alsof je onder de sterren ligt. Van verschillende patronen en kleuren, tot bewegende sterren, het kan allemaal. Heb jij deze al in huis?

Planten

Platen geven een ontzettend fijne sfeer aan je kamer. Je kan ervoor kiezen om een plant neer te zetten, maar je kan ook kiezen voor een slinger van bladeren, die je aan de muur kunt hangen. Dit staat gegarandeerd tof in je kamer!

Foto’s

Een leuke manier om je kamer een andere look te geven zijn foto’s. Je kunt ze op verschillende manieren ophangen. Je kan een collage maken in een fotolijst of je kan je foto’s aan knijpers ophangen zoals hieronder. 

Mini projector

Heb je geen televisie op je slaapkamer en ben je klaar met het staren naar je kleine scherm van je telefoon? Er zijn mini projectors die je aan kan sluiten op je telefoon, tablet of laptop en op die manier kun je groot je film of serie kijken! Het is bijna alsof je een thuis bioscoop hebt!

Telefoonhouder

Ben jij er helemaal klaar mee dat als je in bed ligt en je telefoon dan uit je handen glijdt en zo op je gezicht valt? Wij hebben de perfecte oplossing voor je zodat dit nooit meer gebeurt. Deze telefoonhouder kan je namelijk op alle manieren bevestigen, zodat je handsfree naar je scherm kan kijken en hij kan niet op je gezicht vallen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten