Laatste nieuws: Dua Lipa: 'Krijg kick van mensen hun ongelijk bewijzen'

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Lichaamsbeharing: laserontharing

Het is natuurlijk hartstikke vervelend als je weer stoppeltjes krijgt nadat je twee dagen geleden hebt geschoren. Laserontharing is hier dé oplossing voor! In dit artikel leggen we je alles uit over deze methode.

Wat is laserontharing? 

Laserontharing is een permanente haarverwijderingsmethode. Met deze methode worden de haarzakjes kapotgemaakt, zodat er geen haren meer kunnen groeien. Nadat je een behandeling hebt gehad, groeien er geen haren meer. Vaak is het na een aantal jaar wel nodig om een nieuwe behandeling in te plannen om het resultaat te behouden. 

Tijdens de behandeling wordt er een laser gebruikt. De behandelaar zet de laser op je huid en schiet laserstralen op je huid af. De haarzakjes kunnen niet tegen de hitte van de laser en zullen kapotgaan. Je haar zal niet na één behandeling volledig weg zijn. Je moet minimaal vijf keer terugkomen. 

Voordelen van de behandeling: 

Laserontharing biedt verschillende voordelen. Zo hoef je na de behandeling niet meer te scheren of te harsen, je huid blijft namelijk glad. Het is geschikt voor vrijwel alle lichaamsdelen en de behandeling doet geen pijn. 

Nadelen van de behandeling: 

Er zitten helaas ook een aantal nadelen aan. Zo duurt het proces enkele maanden. Je moet minimaal 5 keer terugkomen voor een behandeling en tussen de behandelingen door mag je je haren niet scheren. Ook is het duurder dan bijvoorbeeld scheren of harsen. 

Na de behandeling mag je twee maanden lang niet in de zon liggen. Het is namelijk mogelijk dat je pigmentvlekken krijgt. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten