Laatste nieuws: Pretty Little Liars acteurs houden reünie!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Make-up look: Bella Hadid

Wij zijn helemaal fan van de make-up looks van high fashion model Bella Hadid. In dit artikel delen we met jou hoe je deze looks thuis zelf kan creëren. 

No make-up look

Bij deze look is Bella voor een no make-up look gegaan. Wil je er glowy uitzien, maar ook alsof je niet te veel moeite hebt gedaan voor je make-up, dan is deze look perfect voor jou! 

Breng een dun laagje foundation aan en wat concealer om oneffenheden en je wallen te verbergen. Om iets meer kleur in je gezicht te krijgen, kun je wat blush en bronzer aanbrengen. Breng daarna nog wat lippenbalsem met een kleurtje aan en je look is af!

Glam

Bij deze look is Bella voor glam look gegaan. Heb je een speciale gelegenheid of zin om wat meer tijd aan je make-up te besteden? Dan is dit het perfecte lookje om na te maken. 

Breng eerst een laag foundation aan op je gezicht. Daarna kun je je oneffenheden en wallen wegwerken met concealer. Als je echt voor een glowy look wilt gaan, kan je wat highlighter op je jukbeenderen aanbrengen. Wil je je wenkbrauwen net iets meer laten opvallen? Dan kun je ze bijtekenen met een potloodje. Voor de ogen heb je warme kleuren oogschaduw nodig. Breng eerst een warme kleur bruin aan. Tip: om het strakke lijntje te creëren, net als Bella, kan je een plakbandje opplakken, zodat de oogschaduw niet verder verspreidt dan het plakbandje. Als je deze basis hebt aangebracht, kun je nog wat glitter aanbrengen in een koperkleur. Breng als laatste nog een lippenbalsem aan en je bent klaar! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten