Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Unieke haarkleuren

Je zult je misschien wel afvragen welke kleur je je haar bij je volgende kappersafspraak wilt verven. Wordt het bruin, blond, zwart of juist een unieke haarkleur? Vaak wordt er gekozen uit de basic haarkleuren, terwijl het kleurenaanbod eindeloos is. Je kunt ook voor een wat gewaagdere kleur gaan. Tegenwoordig is het helemaal niet meer zo gek om te verschijnen met een flitsende haarkleur. Genoeg reden om eens te kijken welke kleur bij jou past. Lees dit artikel en haal er wat inspiratie uit voor je volgende kappersafspraak.  

1. Dip dye 

We zijn verliefd op de iconische ‘dip dye’. Er zijn genoeg verschillende looks met de haarstijl, van een donkere dip dye tot een met zachte kleuren. 

2. Violet 

Deze coupe met de kleur violet is uniek en prachtig. Durf jij het aan? 

3. Chunky highlights 

De chunky hightlights uit de jaren 90 is terug van weggeweest en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Geef je highlights een twist door ze net als Bella Hadid een unieke haarkleur te geven. 

4. Felle kleuren 

Felle en krachtige kleuren, zoals rood, zijn hot and happening. Een lekker gewaagd kleurtje! Belangrijk om te weten is wel dat wanneer je weer van haarkleur wilt veranderen er een rode gloed overblijft.  

 
5. Vanaf de roots 

Onze favoriete celebrity Billie Eilish heeft ons zeker op ideeën gebracht. En dat is niet het enige: de felle en opvallende kleuren is alles wat we willen. Ze begint met een lichte kleur vanuit de roots – in dit geval loopt het van groen over naar zwart. Obsessed!

6. Felroze 

Niets voelt fijner dan wanneer je haar matcht met je outfit. Met een roze coupe hoef je niet alleen meer op woensdag roze te dragen, maar kan het elke dag. 

7. Koper met oranje punten 

Je haar over laten lopen naar een felle kleur zoals oranje, is de perfecte manier om je haar wel een uniek kleurtje te geven, maar het iets subtieler over te laten komen. Wij zijn verliefd op deze look van Halsey. 

8. Pantercoupe 

Wil je nu écht een kapsel dat lekker out of the box is? Dan is dit korte kapsel met pantervlekken perfect voor jou. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten