Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Make-up look: Doja Cat

Doja Cat staat bekend als de extravargante rapper met altijd de vetste make-up looks! Wil jij weten hoe je haar everyday look aanbrengt lees dan verder.

PRIMING

Doja brengt altijd oogcrème, dagcrème, zonnenbrand en een klein beetje huidolie aan. De huidolie brengt ze aan, zodat haar foundation mooi en natuurlijk in haar huid blendt!

BASE

Als basis gebruikt de rapper een foundation en die blendt ze uit met een vochtige beautyspons. 

Vervolgens brengt ze een concealer aan onder haar ogen, op haar onzuiverheden, tussen haar wenkbrauwen en op haar kin. Dit blendt ze wederom uit met een vochtige beautyspons.

Dit geheel poedert ze af met een losse transparante poeder.

+ Tip. Laat een beetje losse poeder even zitten onder je ogen en blend dit later pas weg! Dit zorgt ervoor jat je gezicht een beetje gelift lijkt doordat je je onder ogen iets lichter hebt gemaakt, wat weer voor een opgewekte look zorgt.

CONTOUR

Doja brengt een basic contour aan wil je weten hoe je dat het beste kan aanbrengen voor jouw gezicht?  Lees dan ons artikel hoe te contouren! 

BLUSH

“Never too much blush” 

Doja houdt enorm veel van blush en brengt hier ook veel van aan! Ze brengt dit op haar jukbeenderen aan en over haar neus. Dit zorgt voor een “sunkissed” look!

WENKBRAUWEN

Ze vult haar wenkbrauwen op een natuurlijke manier in met een wenkbrauwpotlood! Dit poedert ze ook af, omdat ze het niet mooi vindt als haar wenkbrauwen glimmen!

OOGSCHADUW

Ze brengt dezelfde bronzer als die ze voor de contour heeft gebruikt aan op haar ogen, zodat alles mooi in een valt met de rest van haar make-up!

MASCARA 

Mascara brengt ze aan als basis voor de wimpers!

EYELINER

Doja staat bekend om haar lange wing, maar voor deze basic look houdt ze het bij een wat simpelere eyeliner. Een kleine wing om haar ogen toch net een beetje die cateye look te geven!

WIMPERS

Doja brengt voor deze look nepwimpers aan de uiteindes van haar ogen om haar ogen wederom een gelift effect te geven!

SETTING

Als laatst brengt ze setting spray aan zodat de make-up look de hele dag blijft zitten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten