Laatste nieuws: Het vierde seizoen van Never Have I Ever

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Make-up look: Jade Anna

Jade Anna startte haar YouTube-kanaal in 2015. Ze maakt video’s over make-up, kleding en vlogs. Naast YouTube is ze ook actief op Instagram en deelt ze vaak foto’s waarop haar make-up look on point is! In dit artikel delen we met jou hoe je deze looks zelf thuis kan creëren. 

Naturel 

Bij deze make-up look is Jade gegaan voor een wat meer naturel lookje. Als je haast hebt en niet te lang over je make-up wilt doen of je van niet te veel make-up houdt, is deze look echt iets voor jou!

Breng eventueel een dun laagje foundation aan. Dat is niet per se nodig. Je kunt ook je wallen en oneffenheden wegwerken met concealer. Kleur daarna je wenkbrauwen een klein beetje in met een potloodje. Vervolgens breng je wat mascara aan op je wimpers. En als laatst een beetje lippenbalsem om je lippen te verzorgen. 

Glam

Bij deze make-up look is Jade gegaan voor een ‘all glam look’. Hoe leuk staat deze look haar?! Wij vinden het amazing. Deze look is perfect voor een feestje. 

Begin met het aanbrengen met een laagje foundation. Werk daarna je wallen en oneffenheden weg met concealer. Breng daarna wat bronzer en blush aan en natuurlijk highlighter voor extra glam. Breng vervolgens roze oogschaduw boven je ogen aan. Je kan glitter toevoegen of diamanten stickertjes opplakken net als Jade in deze look heeft gedaan. Breng daarna nog mascara aan, wat wenkbrauwgel en een gekleurde lipgloss en je look is af! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten