Laatste nieuws: Kalvijn stal van Habbo Hotel-spelers

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Beste dupes: mascara

We willen allemaal dat onze wimpers er heel de dag mooi uitzien. Helaas kunnen mascara’s soms aan de prijzige kant zijn. Daarom hebben wij de beste budgetproof mascara’s voor jou op een rijtje gezet. Hier is een selectie van de beste dupes die je voor een koopje kunt halen!

#1 Better Than Sex mascara vs. L’Oreal Lash Paradise mascara

De Better Than Sex mascara kent (bijna) iedereen wel! De bekende formule van Too Faced is razend populair, maar helaas ook aan de dure kant! Gelukkig hebben wij de perfecte dupe gevonden die hetzelfde effect geeft; de L’Oreal Lash Paradise mascara. De verpakking en het borsteltje lijken sprekend op die van Too Faced en het is een echte topper! Daarnaast kost deze mascara maar 10,- in plaats van de 20,- die je aan de Better Than Sex kwijt zou zijn.

#2 Benefit Roller Lash vs. Maybelline Lash Sensational

De Benefit Roller Lash is ook echt een klassieker, maar ook een tikketle duur, want hij kost maar liefst 25,-. Maar ook hiervoor hebben we de perfecte dupe gevonden; de Maybelline Lash Sensational mascara! Waarschijnlijk heb je deze ook al vaak voorbij zien komen, want veel meiden en vrouwen hebben hem al in hun make-uptas zitten. Heb jij hem nog niet? Dan kan het zeker geen kwaad om hem een keer uitproberen, want deze dupe kost ook maar 10,-.

#3 Lancôme Monsieur Big Mascara vs. L’Oreal Voluminous

Lancôme staat over het algemeen bekend als een iets duurder merk. Maar als je geen 35 euro wil uitgeven aan een product is de L’Oreal Voluminous mascara zeker iets voor jou! Met deze dupe kun je namelijk net zoveel volume krijgen en ben je maar een fractie van het geld kwijt. De L’Oreal Voluminous mascara kost namelijk maar 10,-.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten