Laatste nieuws: Kim Kardashian schittert in wazige fotoreeks gemaakt door dochter North

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Make-up look: Juultje Tieleman

Juultje is een echte natural beauty, maar ze houdt ook zeker van een make-up! Zo kan ze voor een echte glam look gaan of juist een natural look. Het staat haar beide even mooi! Wij  vertellen jou, hoe je deze zomerse look van Juultje kunt maken! Dus pak je kwasten en make-up er maar bij! En lees dan snel verder!

Om deze frisse zomerlook te maken beginnen we met het aanbrengen van een klein beetje concealer, deze brengen we aan op de oneffenheden van het gezicht. Hiermee creëren we een lichte basis.

In deze look gebruikt Juultje geen blush, omdat ze hier al veel in de zon heeft gelegen. Highlighter gebruikt ze wel in de look. De highlighter breng je aan op de jukbeenderen, ooghoeken en puntje van je neus.

Nu gaan we de wenkbrauwen doen! Deze vul je in met wat wenkbrauwpoeder en gel, zodat ze de hele dag perfect blijven zitten.

Breng dan nog een beetje mascara aan op de wimpers, om ze extra volume te geven. En als laatst doe je een nude kleur lipstick op om de look af te maken. Nu is je zomerse look helemaal compleet!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten