Laatste nieuws: Er zijn 85000 fietsen gestolen in een jaar tijd

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Beste dupes: lipproducten

Voor je make-up wil je natuurlijk de beste en mooiste producten hebben. Maar soms kan dit qua prijs enorm oplopen. Sommige merken maken de beste dupes van de mooiste producten. Wij hebben een paar dupes van lipproducten voor je op een rijtje gezet. Zo kan jij budgetproof hele mooie producten shoppen! 

Charlotte Tilbury Kim K.W VS e.l.f Nearly Nude:

Het welbekende make-up merk ‘Charlotte Tilbury’ kan voor sommige mensen aan de prijzige kant zijn. De lipstick van Charlotte Tilbury Kim K.W is 34,00. Dit product heeft een mooie dupe, namelijk de e.l.f Nearly Nude. Het is een handig lippotlood met dezelfde kleur. Je merkt geen verscheel. Dit product is 4,00. Een enorm prijsverschil!

MAC lipstick Velvet Teddy VS L’Oréal Paris Colour Riche Satin Lipstick in Fairest Nude:

MAC-lipsticks zijn voor sommige mensen zijn aan de prijzige kant. De kleur ‘Velvet Teddy’ is erg populair. Hier is een mooie dupe van. De ‘L’Oréal Paris’ Colour Riche Satin Lipstick in Fairest Nude. Je merkt geen verschil! De dupe lipstick is 6,99. 

Fenty Beauty Diamond Milk VS MakeUp Revolution LUXURIOUS:

Een Fenty lipgloss kan voor sommige mensen aan de prijzige kant zijn. De ‘Fenty Beauty Diamond Milk’ is 18,00. Hier is een mooie dupe van. De ‘MakeUp Revolution LUXURIOUS’-lipgloss is 6,00. Een enorm prijsverschil! Je merkt bijna geen verschil!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten