Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Make-up look: Kendall Jenner

We zijn natuurlijk allemaal fan van supermodel en realityster Kendall Jenner. Met haar mooie looks steelt ze de show op de runway! In dit artikel delen we een paar make-up looks die je thuis zelf kan creëren. 

Smokey eye met eyeliner look:

Bij deze look is Kendall voor een smokey eye gegaan met een eyeliner. Supermooi! Ga je lekker uiteten of je wil overal shinen met je make-up look? Dan kan je deze look makkelijk namaken.

Begin met een laagje foundation aanbrengen op je gezicht waar je denkt dat het nodig is. Daarna kan je je oneffenheden weg werken met wat concealer. We gaan natuurlijk voor een sparkelende look. Dus als je het mooi vindt kan je ook highlighter toevoegen voor een extra glow op je jukbeenderen, neus en wenkbrauwbot. Als je dit hebt gedaan, gaan we door naar de ogen. De echte eyecatcher van deze look! Begin met een donkere oogschaduw aanbrengen over heel je ooglid. Blend dit goed uit zodat je met een iets lichtere bruine oogschaduw kleur overheen kan gaan in je arcadeboog. Nu is het tijd voor wat glitters in je arcadeboog in de inner corner voor een glitter effect! Heb je dit gedaan? En ben je blij met het resultaat? Dan kan je doorgaan met de eyeliner. Als je dit lastig vindt, kan je een plakbandje in je outer v plakken zodat het tekenen van je eyeliner makkelijker gaat. Bij deze look is Kendall voor een dunne eyeliner gegaan.

Et voilà! Je bent klaar om heel de avond te shinen! 

Natural look:

Bij deze look is Kendall voor een natural look gegaan. Ze heeft niet al te veel make-up op. Wil je niet te veel make-up op hebben? Maar toch een glow hebben? Dan kan je deze look makkelijk namaken!

Begin met een beetje concealer om je oneffenheden weg te werken. Om iets meer kleur te krijgen, kan je wat bronser en blush aanbrengen! Om je ogen er toch uit te laten springen, kan je wat highlighter in je inner corner van je oog aanbrengen. Om de look af te maken, kan je nog wat mascara toevoegen!

Et voilà! Jij bent klaar om de dag te shinen!  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten