Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Make-up Look: Zendaya

Zendaya is DE it-girl op dit moment. Zo stal ze de show als Mary Jane in ‘Spiderman’ en kun je haar ook kennen als Rue uit de populaire serie ‘Euphoria’. En met haar mooie make-up looks trekt ze van iedereen de aandacht. Wij delen een paar tricks & tips over haar make-up looks, zodat je net als Zendaya kunt shinen!

Glam look

Bij deze look legt Zendaya de nadruk op haar ogen. Ze heeft een smokey eyeliner gemaakt en haar oogleden vrijgehouden. Deze look is perfect voor een eerste date!

Begin met een dun laagje foundation over het gezicht aan te brengen. Je kunt hierna met een concealer nog wat oneffenheden wegwerken op de huid. Om wat kleur aan te brengen in het gezicht, gebruik je wat blush. De blush doe je niet alleen op de wangen, maar breng je ook aan op de neus! Hierdoor krijg je een ‘sunburned’ effect.

Daarna breng je ook wat highlighter aan op de jukbeenderen, het puntje van je neus en op je cupidoboog. Door de highlighter op je cupidoboog te doen, creëer je de illusie van vollere lippen.

De wenkbrauwen van Zendaya zijn een echt kenmerk van haar. Mooie volle wenkbrauwen, die goed in model blijven met behulp van wenkbrauwgel. Dit creëer je door eerst met een wenkbrauwpotlood -in jouw kleur- de wenkbrauwen lichtjes in te vullen. Om de wenkbrauwen in model te krijgen gebruik je een wenkbrauwgel. Hierdoor blijven ze de hele dag op hun plek zitten.

Nu de grootste uitdaging van de make-up look: de smokey eyeliner. Pak een eyeliner kwastje en een oogschaduwpallet met een zwarte kleur. Breng met je kwastje de zwarte oogschaduw en begin op het midden van je wimperrand. Trek dan een zwarte lijn met oogschaduw naar de buitenkant toe. Teken hierna een wing die niet te dun is. Trek dan de wing weer terug naar binnen, naar de bovenkant van je ooglid. Vervaag het uiteinde een beetje en je hebt de perfecte smokey eyeliner!

Pak vervolgens een lichte highlighter of een witte oogschaduw met shimmer uit je oogschaduwpallet. Breng die aan in je ooghoek. Om je wimpers meer te laten spreken, breng je een klein laagje mascara aan. Als laatste breng je een glanzende lippenbalsem aan zodat  je lippen gehydrateerd zijn en mooi glimmen. Nu heb je een mooie glam look!

Natural look

Voor deze look gebruikt Zendaya weinig producten. Ze draagt hier minimale make-up, wat haar ook prachtig staat! Dit is een perfecte ‘everyday look’.

Begin met wat concealer aan te brengen op de oneffenheden van de huid. Gebruik niet te veel, want dan kan het natuurlijke effect verdwijnen.

Zendaya maakt vaak gebruik van blush en dat doen we bij deze look ook! Breng de blush aan op de wangen en neus. Daarna breng je wat highlighter aan op de junkbeenderen, het puntje van je neus en je cupidoboog.

Voor de wenkbrauwen hoef je alleen een wenkbrauwpotlood te gebruiken. Kleur lichtjes de wenkbrauwen aan, dan ziet het er natuurlijk uit. Breng een klein laagje mascara aan voor een open effect van de ogen.

Als laatste brengen we een lippenbalsem aan om de lippen te hydrateren. En dan is je natural make-uplook helemaal af!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten