Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Make-up match: huidskleur

Je bent opzoek naar een leuke make-up look, maar je krijgt eigenlijk alleen maar looks te zien die niet echt bij jouw huidskleur passen. Pinterest heeft tegenwoordig een handige functie hiervoor. Als je zoekt op: Make-up, krijg je bovenin verschillende huidstinten te zien. Wij nemen je mee in wat past bij jouw huidskleur. Een kleine disclaimer: Elke huidskleur is mooi! En deze tips houden niet in dat een bepaalde look niet mooi bij jouw huidskleur staat.

Laten we beginnen bij een lichte huidskleur:

Bij deze huidskleur zien we voornamelijk wat lichtere, cremeachtige en pastel tinten voorkomen. Maar ook de juist wat fellere neon tinten matchen erg goed!

Next up light to medium huidskleur:

Bij deze huidskleur kom je veel bruine en donkerdere tinten tegen. Groen is ook erg populair. Voor de look op de laatste foto heb je een matte groene oogschaduw nodig.

medium to dark huidskleur:

Oranje, warme, glowy tinten zijn een compliment voor deze huidskleur! Maar je kunt ook experimenteren met lichtere kleuren, waardoor je ogen op zullen vallen!

Dark to very dark huidskleur:

Een kleur die deze huidskleur erg complimenteert is rood. Combineer deze oogschaduw kleur met een rode lipstick voor de look van de eerste foto! Glitterende oogschaduw past er ook bij of ga juist voor een extra felle kleur zoals blauw.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten