Laatste nieuws: Selena Gomez reageert op 400 miljoen volgers!

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

TikTok Trend: clean make-up look

Dit kan je niet ontgaan zijn op TikTok, de beauty trend: clean make-up look. Mensen op de app laten zien hoe ze een make-up look creëren die er “clean” en moeiteloos uitziet. De make-up looks zijn minimalistisch. In dit artikel leggen wij je uit hoe je een clean make-up look zelf kan creëren. 

Base 

Allereerst is het belangrijk dat je je huid hydrateert. Start met het opdoen van je moisturizer. Als je wat onzuiverheden hebt of donkere kringen onder je ogen wil bedekken, kun je hier concealer voor gebruiken. 

Highlighter 

Highlighter is een belangrijk element in de clean make-up look. Dit maakt je glowy. Breng de highlighter aan op je jukbeenderen en een beetje op het puntje van je neus. 

Blush 

Net als highlighter is ook blush belangrijk. Breng de blush aan op je wangen en net als bij de highlighter ook een beetje op je neus. 

Wenkbrauwen 

Voor je wenkbrauwen hoef je niet veel te doen in deze look. Breng wat wenkbrauwgel aan en breng daarna je wenkbrauwen in model. Als je zou willen, kan je ze lichtjes opvullen met een wenkbrauwpotlood. 

Mascara 

Breng wat mascara aan op je wimpers om ze langer te laten lijken en een zwarte kleur te geven. 

Eyeliner

Dit is een optie en hoeft dus niet voor deze make-up look. Eyeliner kan een extra toch geeven aan je look. Je kunt kiezen voor een subtiel lijntje boven je oog of een wing om je ogen een beetje die cateye look te geven.

Setting

Als laatste stap breng je setting spray aan, zodat je make-up look de hele dag mooi blijft zitten!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten