Laatste nieuws: Nieuwe films en series op Netflix

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Manifesteren, wat is het en hoe werkt het?

Een droomhuis, een fijne relatie en succes in je carrière, je kunt het allemaal manifesteren. De hype om deze term wordt steeds groter, want een methode om je droomleven te creëren klinkt als muziek in de oren. Maar hoe werkt dat manifesteren nou eigenlijk en wat houdt het überhaupt in? Wij vertellen je vandaag alles over dit bijzondere onderwerp!

Iedereen heeft wel eens zo’n dag waarin alles fout gaat. Je stoot je teen, komt te laat voor je afspraak en als klap op de vuurpijl is ook nog eens je band lek. Deze dagen kun je echter wel voorkomen. Hoe? Door de Law Of Attraction, ook wel de wet van aantrekkingskracht genoemd. Alles wat jij aandacht geeft, negatief of positief, groeit. Alles op aarde bestaat uit energie en energie zendt een bepaalde frequentie uit. Het universum werkt op een hoge frequentie. Door zelf ook te functioneren op een hoge frequentie, zul je afgestemd zijn met het universum. Om dit te realiseren zul je positief moeten denken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Manifesteren kan een grote rol hierin spelen!

Manifesteren is simpelweg je gedachtes werkelijkheid laten worden. Onbewust zijn we hier dagelijks al mee bezig. Als je op staat met de gedachte dat het geen goede dag gaat worden, zal dit ook gebeuren. Gelukkig kunnen we manifesteren trainen. Wees je er allereerst bewust van dat manifesteren niet altijd zorgt voor de uitkomst waarop je hoopte. De truc is om vertrouwen te houden en te blijven manifesteren. Als het universum vindt dat het niet het juiste moment is, zal het even duren voordat je manifestatie werkelijkheid wordt.

Ik hoor je al zeggen “Wat moet ik nu doen?”. Manifesteren kan op veel verschillende manieren. Allereerst is het belangrijk dat je het ‘’wat’’ manifesteert. We zijn geneigd om te manifesteren op het ‘’hoe’’. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de behoefte om meer geld te verdienen. Mensen denken dan al gauw aan loonsverhoging, maar de focus ligt bij datgene wat je wilt. Als je in kaart heb gebracht wat je wilt manifesteren, is de volgende stap om dit tijdens een meditatie voor te stellen. Dit hoeft slechts vijf minuten te duren. Als je het lastig vindt, zijn er ook voldoende video’s op YouTube die je hierbij kunnen begeleiden. Tijdens de meditatie denk je er echt aan hoe het zal zijn als je datgene wat je wilt al bereikt hebt. Dus stel je voor je verlangt naar een fijne liefdevolle relatie. Tijdens de meditatie ga je voelen hoe dit er voor jou uitziet als dit daadwerkelijk op je pad komt. Ben je geen fan van mediteren, dan kun je het ook op papier schrijven of tekenen. Na deze twee stappen komt het natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Het is ook belangrijk dat je zelf stappen gaat ondernemen om dit doel te bereiken. Je hoeft niet meteen te weten wat die stappen zijn. Je houdt simpelweg je ogen open en ziet aanwijzingen die je kansen weer kunnen vergroten.

Een belangrijk onderdeel dat vaak nog vergeten wordt is het loslaten. Durf ook na het manifesteren je wensen weer los te laten. Dit betekent niet dat je het niet meer wil. Het laat zien dat je vertrouwen hebt in het universum en er niet te gefixeerd op bent. Soms kan het namelijk ook zo zijn dat het juist niet naar je toe komt, als je iets zo graag wilt,

Wat ook goed kan werken is een visionboard. Dit is simpelweg een verzameling van foto’s die jouw manifestatie versterken. Denk aan foto’s van een droomhuis, een mooie reis, businessvrouwen etc. Zo’n moodboard slaat de beelden op in je onderbewustzijn en bereid je hersenen voor om kansen te grijpen wanneer die zich voordoen. Zo zul je gaan merken dat je sneller gaat inzien wat je echt belangrijk vindt en ga je zo sneller stappen ondernemen.

Wees er dus bewust van dat je met manifesteren niet gelijk alles kunt realiseren wat er in je opkomt. Je moet er zelf ook hard voor werken en erin blijven geloven. Blijf positief en doe vooral dingen die je leuk vindt. Door alle positieve gedachten zal je dit ook aantrekken en zul je vanzelf gaan merken dat er mooie dingen op je pad komen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten