Laatste nieuws: Tjitske deelt BTS Gooische Vrouwen 

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Alles over angel numbers

We hebben allemaal wel een keer de tatoeages of de cliché Instagram stories gezien over angel nummers. Maar wat zijn angel nummers nu eigenlijk? Wij leggen uit!

111
Intuition
Geloof in je intuïtie en luister naar je eigen hart. Maak op een positieve manier gebruik van deze tijd en manifesteer erop los.

222
Alignment
Je bent op de juiste plek, op het juiste moment. Stop met zorgen maken en piekeren. Alles valt vanzelf op zijn plek.

333
Support
Je spirituele gidsen zijn bij je en sturen je liefde, support en begeleiding. Je bent in goede handen.

444
Protection
Het universum en je spirituele gidsen zijn je aan het beschermen. Je bent helemaal omringd door engelen. Wat zich nu ook afspeelt in je leven, je wordt er goed tegen beschermend en bent niet alleen.

555
Change
Iets nieuws is onderweg naar je. Maak jezelf klaar voor grote veranderingen. Het zijn positieve veranderingen, maar vergeet niet dat er soms eerst regen nodig is, zodat daarna zonneschijn kan komen. Houd je hoofd omhoog en vertrouw in jouw eigen kracht.

666
Reflect
Het is tijd om wakker te worden en je eigen hogere spirituele waarheid te zien. Neem een stapje terug en re-focus op wat echt belangrijk is voor jou. Ga terug naar je intuïtie en geloof in jezelf.

777
Luck
Prachtige dingen staan op het punt te gebeuren. Ga door met wat je aan het doen bent en blijf in jezelf geloven. De toekomst ziet er erg goed uit!

888
Balance
Alles is op zijn plek aan het vallen en alles is zoals het moet zijn. Je bent in harmonie met het universum en alles gaat goed. Soms heeft dit Angel nummer ook te maken met financiële stabiliteit.

999
Release
Het is tijd om afscheid te nemen van wat je niet langer mee hoeft te dragen. Begin een nieuw hoofdstuk of laat het gene los wat je aan het doen was en energie uit je zuigt. Kies inplaats hiervan iets wat je nieuwe energie geeft. Kies voor jezelf.

Hopelijk ben je nu iets wijzer in de angel nummers!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten