Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Met deze kerst make-up looks steel jij de show!

Kerst gaat er altijd al over dat je het gezellig hebt en je fijn voelt. Wie voelt zich niet het fijnst als je er leuk uit ziet? Daarom hebben wij voor jou een paar mooie kerst make-up looks op een rijtje gezet!

De kerst look

Basic oogschaduw met tinten die jou goed staan en lekker natuurlijk zijn. Het is prachtig om de look af te maken met een aandachtstrekker, namelijk met een mooie, klassieke mat rode lip voor toch net die kerst sfeer op je gezicht!

Glitter!

Ga jij all out deze kerst? Dan is een glitter make-up look echt iets voor jou. Ga voor de full glam en laat je ogen sprankelen met de mooiste glitters als oogschaduw.

TikTok Trending!

Net als jouw favoriete make-up TikTokers ben je niet bang voor een uitdaging. Ga jij de challenge aan en zien wij jou straks terug op onze For You Page met deze prachtige eye art?

Vandaag is rood..

Alles rood! Rood is de kleur van kerstmis en staat bekend als een warme kleur. Rood matcht vaak ook super fijn bij jouw kersttrui dus is het helemaal geen gekke gedachten om rode oogschaduw of rode nagellak te nemen. Als je het dan nog een tikje duidelijker wilt maken dat jij fan bent van de kleur rood, kan een goede blush of rode eyeliner je statement nog duidelijker maken.

No Make-Up look

Is kerst helemaal niet jouw favoriete dag van het jaar? Of is het al tweede kerstdag en ben je klaar met al dat gedoe? Geen make up is ook helemaal goed! Relax en geniet gewoon lekker van de gezelligheid en het eten.

Deze Youtubers helpen jou graag met het uitleggen van een perfecte make-up look, zodat jij helemaal kan shinen deze kerst!

Mascha legt hier de simpelste manieren van het aanbrengen van oogschaduw uit voor de basic lookjes voor beginners!

Hier is een basic glitterlook met rode lippenstick tutorial.

Een Engelse TikTok make-up look voor een goede uitdaging.

Hopelijk ben jij nu helemaal ready voor de feestdagen!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten