Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Hoe krijg je de perfecte wimpers?

Lange, volle wimpers is iets wat we allemaal willen. Mascara is het beste wapen, maar hoe zorg je ervoor dat je wimpers er het beste uitzien?

Krullen

Je wimpers krullen is essentieel om de wimpers perfect in vorm te krijgen. Voor het beste resultaat, kun je je wimpers het beste kammen met een wimperkammetje. Vervolgens houd je de wimperkruller zo dicht mogelijk bij de wimperaanzet en krul je de wimpers voor 3 seconden. Doe het niet langer, want dan beschadig je je wimpers en krijgen ze een hoekige vorm. 

Krul je wimpers nooit als je al mascara draagt. Zo beschadig je niet alleen je wimpers, maar kun je ze er zelfs uittrekken. 

Primer 

Primer is ook een must. Een goede primer zal je wimpers voeden zodat ze sterker en soepeler worden. Ook zorgt een primer ervoor dat je minder lagen mascara nodig hebt en het maakt je wimpers langer. Breng je primer altijd aan op schone wimpers. Als je dat niet doet, kan dit ervoor zorgen dat je mascara geen mooi resultaat krijgt. Maak je wimpers en wimperkruller dus altijd goed schoon. 

Horizontaal 

Breng de eerste laag mascara horizontaal aan. Beweeg het borsteltje steeds in de richting van je buitenste ooghoek om zo de krul zo veel mogelijk te accentueren. 

Verticaal

Breng de tweede laag mascara verticaal aan. Zet je wimper één voor één aan om zo een mooie volle wimperboog te krijgen.

Zigzaggend

Als laatste ga je nog zigzaggend met het borsteltje door je wimpers. Zo worden alle haartjes mooi gescheiden.

Mascara 

Zorg dat er ook niet te veel mascara op je borsteltje zit, anders kan je klonten in je wimpers krijgen. Ook zijn er verschillende mascara’s die je kunnen helpen met het volume van je wimpers. Zorg er in ieder geval voor dat je een mascara gebruikt die jij fijn vindt!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten