Laatste nieuws: Charlie Puth heeft een vriendin

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Met deze tips voorkom je zweetplekken

Hoe awkward is het als je je armen omhoog doet en erachter komt dat je zweetplekken hebt. Helemaal niet fijn natuurlijk, maar met dit warme weer vaak wel het geval. Gelukkig zijn ere een aantal manieren waarmee je die vervelende zweetplekken kunt voorkomen. In dit artikel hebben wij de 5 beste tips op een rijtje gezet. 

1 Deodorant 

Gebruik uiteraard een frisse deodorant. Wist je dat je speciale deodoranten hebt die de aanmaak van zweet verminderen? Dit zijn anti-transpirant deodoranten. Superhandig! 

2 Kleding

Er zijn bepaalde stofjes die niet goed lucht doorlaten. Dit zijn stoffen die je moet vermijden als je zweetplekken tegen wilt gaan. Kleding gemaakt van synthetische stoffen, zoals nylon of polyester laten een stuk minder lucht door dan stoffen, zoals katoen of linnen. 

3 Donkere kleuren 

Natuurlijk is de kleur zwart niet echt dé kleur om te dragen in de zomer, maar het is toch wel een handige oplossing voor zweetplekken. Ze zijn namelijk veel minder snel te zien dan bij lichte kleuren, zoals grijs of roze. Wat ook kan helpen zijn kledingstukken met printjes. Zo valt het namelijk minder snel op als je een zweetplek hebt. 

4 Okselpads 

Een handige manier op zweetplekken te voorkomen, is om okselpads te dragen. Deze pads plak je makkelijk op je oksel en zorgt ervoor dat je zweet niet bij je kleding komt. Easy! 

5 Conditie 

Wist je dat je conditie ook invloed heeft op je zweet? Als je een goede conditie hebt is je hartslag lager. Ook is je lichaam dan een stuk koeler. Dit zorgt ervoor dat je minder zweet.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten