Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Musthaves voor in je kledingkast

We kunnen nooit genoeg kleding in onze kast hebben hangen, maar toch klagen we dat we soms niets te dragen hebben. Met deze items zal je er nooit meer last van hebben, want deze items zijn allemaal met elkaar te combineren. 

Wit bloesje

Een wit bloesje is perfect en kan je voor elke gelegenheid dragen. Je kunt het dragen met een rok voor een nette gelegenheid, of heel casual met een skinny jeans. 

Leren jack

Het is een musthave en goed te combineren. Zo kun je het combineren met het witte bloesje, of een stoer T-shirt.

Basics

We love basics. Van een basic spijkerbroek tot basicshirts, we want it all. Het maakt niet uit wat de gelegenheid is, basics komen altijd goed van pas. Je kunt je outfit altijd opvrolijken met sieraren of een leren jack 😉

Trui

Nu het wat kouder wordt, is dit misschien wel het meest favoriete item in je kleding kast. Het is lekker warm en je kan het nog eens super leuk stijlen met een leren jack! Hoe dan ook, een trui is altijd een goed idee. 

Riem 

Als je broek te groot is, is een riem natuurlijk onmisbaar, maar een riem is ook nog goed om te dragen als accessoire. Zo kun je bijvoorbeeld een jurkje dragen en een riem erover heen dragen om zo meer je bodyshape te laten zien. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten