Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Fashion trends voor het voorjaar

Een nieuwjaar met een nieuwe lente. En dus ook nieuwe voorjaar trends. Welke fashion trends zijn er voor het voorjaar van 2021? Wij hebben het hier op een rijtje gezet.

Clean

Gelukkig wordt basic, rust en basis ook heel erg in. Het combineren van de meeste basic items is een uitdaging, maar wordt wel de trend. Simpel maar toch chique. Vooral een rustige uitstraling in je kleding. Kleuren die goed bij elkaar passen. 

Sea theme

Ja, je hoort het goed: het zee thema wordt in in 2021. Schelpen oorbellen, of vooral parel oorbellen. Golvende rokjes en jurkjes. En alle kleuren die bij strand en zee komen kijken worden de must have voor het voorjaar van 2021.

Recycle

Je hebt ze vast al wel gezien, de opaten jeans. Gemaakt van meerdere broeken. Dit wordt een enorme trend in 2021. Niet alleen bij broeken maar het combineren van verschillende stoffen bij allerlei soorten kleding wordt hot of het hergebruiken van stoffen voor nieuwe kleding stukken. 

Handmade 

Dat was dit jaar al in, maar blijft volgend jaar een trend. Zelfgemaakte tassen en jurken waar veel aandacht en liefde in zit zijn de hot items. Je betaald er wel wat meer voor, maar je krijgt er ook kwaliteit voor terug. Ook zoomen we steeds meer in op hoe iets gemaakt is. Is het duurzaam? Handgemaakte kleding is zeker duurzaam en daarom een goede optie.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten