Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Natural make-up look

Als je naar online beauty tutorials kijkt worden er de mooiste make-up looks gemaakt. Het ziet super mooi en indrukwekkend uit, maar er wordt voor deze looks vaak wel veel make-up gebruikt. Als je hier niet van houdt, maar make-up wel leuk vindt, ben je waarschijnlijk van de natural looks. Alles leuk en aardig, maar hoe maak je een natural make-up look? Wij geven je een aantal tips over hoe je een goede natural look kan maken!

Vind je kleur:

Het belangrijkste voor een natural make-up look is dat je de juiste kleur van je producten vindt. Als je een te lichte of te donkere foundation of bronzer hebt valt het al snel op dat je make-up op hebt. Als je de juiste kleuren en tonen hebt blenden deze goed in met je gezicht en valt je make-up minder op!

Less is More:

Als je normaal 5 pompjes foundation of concealer gebruikt, probeer dan nu is 2 of 3 pompjes. Als je meer make-up pakt, doe je automatisch ook meer op je gezicht. Probeer de hoeveelheid te verminderen! Zo lijkt het automatisch natuurlijker. 

Contour:

Één van de tips voor natural look is contouren. Als je met een contour stick of pallet kan je je gezichtslijnen mooi naar voren brengen. Als je je eigen gezichtslijnen benadrukt vallen deze mooi op, maar ziet het er wel natuurlijk uit!

Blush:

Voor een natuurlijke look is blush een must-have. De roze gloed op je wangen geeft het idee alsof je net lekker in de buitenlucht hebt gewandeld. Je oogt frisser en het geeft geen plamuur effect. Je kan kiezen voor een liquid of poeder blush!

Liquid make-up:

Liquid make-up is de key tot natuurlijke looks. Poeder is al snel zichtbaar op je huid, liquid daar in tegen niet. Als je liquid make-up aanbrengt kan je deze mooi blenden met een beautyblender. Zo mengt het een beetje in met je concealer of foundation en lijkt het allemaal stukken natuurlijker.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten