Laatste nieuws: Jake Paul koopt een nieuw huis

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Hoe verberg je je wallen?

Heb jij wel eens last van donkere kringen onder je ogen of puffy under eyes? Dan heb je helaas last van wallen. Maar geen zorgen! In dit artikel geven wij je tips om je wallen te verbergen. 

Om te beginnen is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten wallen zijn en welke soort jij hebt. 

1 Het meest voorkomende type zijn de paarse of blauwe kringen onder de ogen. De reden voor de donkere kleur is dat de huid onder de ogen erg dicht op het bot ligt. Hierdoor zijn er aders zichtbaar. Vooral mensen met een dunne huid onder de ogen hebben hier last van, maar ook een gebrek aan slaap en te weinig water drinken kunnen hier invloed op hebben.

2 De tweede soort wordt veroorzaakt door vochtophoping. Dit komt vooral voor in de ochtend als je net bent opgestaan. Meestal verdwijnen deze wallen vanzelf. 

Hoe verberg je donkere kringen onder je ogen? 

Je kunt je wallen makkelijk camoufleren met concealer. Zorg er wel voor dat je altijd een kleur gebruikt die net een tintje lichter is dan je huidskleur. Zo zie je er net iets opgewekter uit!

Om concealer aan te brengen, zet je drie à vier stipjes onder je ogen. Klop voorzichtig met je vinger onder je ogen om de concealer uit te blenden. Je kunt dit ook met een kleine beautyblender doen. Let wel op dat je niet te veel concealer gebruikt!  

Kou tegen puffiness

Als je last hebt van wat zwelling onder je ogen, werkt kou echt fantastisch! Als je een jade roller hebt, kan je deze voor een tijdje in de koelkast leggen en de tool voorzichtig onder je ogen rollen. Geen jade roller? No worries! Je kunt ook een lepel in de koelkast leggen en deze voor een minuutje op je ogen houden. 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten