Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

OMG, het is Black Friday!

Het is morgen Black Friday! De dag dat je producten die je misschien langer op het oog hebt met super veel korting kan kopen. Wat normaal heel duur is, kun je nu makkelijker betalen. Door de kortingen, zijn er mega lage prijzen. Deze hele week zijn er al deals te vinden, maar vrijdag kun je zijn de grootste deals online en in de winkels te koop. Black Friday komt uit Amerika, maar wordt in Nederland ook steeds groter. Wij weten alvast een paar goede deals van je favoriete kledingwinkels of voor je kerstcadeaus.

Waar komt ‘Black Friday’ vandaan?

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika en is de dag na Thanksgiving. Thanksgiving wordt altijd gevierd op de vierde donderdag van november. De dag waarop Black Friday valt, kan dus nog wel eens verschillen en is niet altijd op vrijdag. Mensen zijn op deze dag vrij en doen meestal hun kerst inkopen. Op sociale media gaan er filmpjes rond van Black Friday in Amerika. Zo is het ook naar Nederland overgewaaid. Op Black Friday worden de allerhoogste kortingen van het jaar gegeven, dus is het handig om op die dagen je inkopen te doen. Winkels hopen dat ze je lokken door de korting om bij hun te komen winkelen.

Kortingen

Dit jaar valt Black Friday op 25 november. Sommige winkels beginnen de week van Black Friday al met aanbiedingen en lopen door tot Cyber Monday. Cyber Monday is de maandag na Black Friday. Je hebt dus nog wel even tijd om aan een goede deal te komen. Op Black Friday zijn de hoogste kortingen van het jaar en kunnen oplopen tot wel 80% korting.

Kom maar op met die deals

Bol.com heb je misschien al wel in een reclamespotje voorbij zien komen. Perfect om opzoek te gaan naar een goed kerstcadeautje of eindelijk die dure koptelefoon te kopen. Op Bol.com kom je van alles tegen. De webwinkel heb je op producten korting tot wel 65%.

Elektronica deals

Ook elektronica winkels zijn van de partij. Zo heb je Coolblue, Mediamarkt of winkels als Tele2. Bijvoorbeeld op telefoons die je maandelijks afbetaald waar korting op zit. Schilt weer net een paar euro’s. Ook op laptops, Nintendo Switch, stofzuigers, computerschermen en wasmachines zitten flinke kortingen.

Kleding

Heel veel kledingwinkels doen mee aan de actie. De website van NAKD heeft wel deals tot 80%. Perfect om bijvoorbeeld een glitter jurkje te kopen, zodat jij shined tijdens het kerstdiner. Bij Pull&Bear en Bershka begint het kortingskanon op donderdagavond om 19:00 uur al in hun app en om 20:00 uur op de website. Je kan je mandje al wel vullen met items die je op het oog had. Veel merken zoals Vans, North Face, Nike en Converse zijn er ook producten afgeprijsd. Ook sportkleding die normaal aan de dure kant zijn, kan je nu ook scoren voor een lage prijs.

Al deze winkels kun je natuurlijk ook gewoon fysiek bezoeken. Kijk nog een keer op je wishlist, check of je het artikel écht nodig hebt en wellicht is dit het moment om je slag te slaan!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten