Laatste nieuws: Ariana Grande heeft een record behaald!

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

Outfits uit de 80's

Je ziet het vast wel veel voorbij komen op TikTok. Allemaal trends van verschillende decennia zijn terug! 1 van die decennia is de jaren 80! Wil jij weten wat typische outfits trends waren uit de jaren 80? Lees dan snel door! 

Ook de 80 was denim belangrijk in je outfit! In plaatst van straight leg jeans, zoals in de 90, droegen ze mom jeans in de jaren 80.  

1# Mom Jeans 

Mom jeans werden veel gedragen in de 80’s. Zo werden er lichte, donkere of washed jeans kleuren gedragen door iedereen. Mom jeans zijn high waisted en beginnen strak bij je taille, vervolgens loopt de broek uit en zit het los om je benen. Onderaan de broek loopt het weer strak uit bij je enkels.  

Deze broeken werden met kleurrijke bloesjes en truien gecombineerd. 

#2 Bloesjes 

Bij deze iconische broek werden er kleurrijke bloesjes met allemaal verschillende patronen. Vaak werden er kleuren en patronen samen gemixt die vaak lekker vloekte. Toch kan het erg leuk zijn! Ook zie je steeds meer mensen allemaal verschillende soorten patronen en kleuren stijlen. Super creatief en echt 80’s! 

#3 Training jas 

Training jassen werden dagelijks gedragen. In alle kleuren die je kan bedenken werden jassen gemaakt. Ook was neon een groot ding. Iedereen had wel neon tintje in zijn trainingsjas in de 80’s. 

#4 Legging 

De 80’s bracht de neon kleur ook terug in hun sport outfits. Een legging met sokken erover, sneakers, zweetband en een body suit en je outfit is compleet! Deze sport outfit werd gewoon dagelijks gedragen zonder te sporten. Door deze vrolijke kleuren viel je helemaal op! Ook werden de leggingen gedragen in wat rustige kleurtjes met spijker jassen. 

#5 Stranger Things 

Stanger things speelt zich af in de jaren 80! In de serie zie je echt typische 80’s outfits! Daar zie je alle soorten outfits terug komen die wij niet hebben omschreven in dit artikel.  

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten