Laatste nieuws: Taylor Swift mogelijk in nieuwe deadpool film

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

De make-up trends van 2022

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends! Elk jaar worden er verschillende voorspellingen gedaan voor het komende jaar. Over Beauty, Fashion en Lifestyle. In dit artikel lees je over de 2022 make-up trends volgens Teenmag!

De Clean Make-up Look

In 2022 wordt de naturel en ‘clean’ make-up look populair. In 2022 omarmen we onze vlekjes, puistjes of wallen. Daarom wordt er vaker een dunnere foundation gedragen, ook wel een ‘skin tint’ genoemd, met een meer gedekte concealer. Voor contour brengen we geen harde lijnen meer aan. Een cream bronzer op je voorhoofd en neusbrug brengt een gezonde en ‘sunkissed’ look!

Een opvallende kleur

Doordat de basis make-up clean en naturel blijft, kun je gebruik maken van een statement blush of oogschaduw. In de wintermaanden kun je experimenteren met een donkergroene oogschaduw kleur en in de zomermaanden lichte pastel kleuren. 

Als je minder fan bent van een opvallende oogkleur, kun je ook kiezen voor een statement blush. Ga een keer voor een blush die je minder snel zou uitkiezen. Een licht paarse of oranje kleur kan je look transformeren!

Foxeye trend met wimpers

De ‘foxeye’ trend was ontzettend populair in 2021. Dit komende jaar gaat zich dit voortzetten, maar dan net iets anders. Inplaats een fox eyeliner gaat er gebruik gemaakt worden van nepwimpers. Niet zomaar nepwimpers, maar geknipte wimpers! Je knipt je nepwimpers doormidden en je gebruikt het uiteinde als liftend effect.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten