Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Oversized looks

Oversized kleding oftewel te grote kleding is helemaal in. Vintage kledingstukken maar ook nieuwe kledingstukken worden tegenwoordig groter gekocht of gemaakt. Om echt een oversized look te creëren. Dit is weer een grote verandering in je kledingkast, maar daar zullen wij je een handje bij helpen. Daarom hebben wij voor jou 5 leuke outfits waar je hopelijk wat inspiratie uit kunt halen voor dit nieuwe seizoen! 

#1 Blouse 

Koop een blouse op de mannenafdeling of leen er een van je broer of vader en je hebt een oversized outfit! Ook bij de Zara en Bershka kun je leuke grote overhemden halen.  

Het is makkelijk te stijlen met een top eronder en spijkerbroek. Maar ook kun je het bloesje dichtdoen of halfopen dragen. Je kan de blouse ook half in de broek doen. In ieder geval genoeg manieren om een blouse te dagen en een oversized look te creëren. 

#2 Colbert met cowboy laarzen 

Grote colbert met brede schouders zijn ook weer helemaal in! Je kan deze colbert stijlen met een rok een top of een spijkerbroek. Ook kun je de colbert dragen over een jurk. Maar wat de look echt af maakt is cowboy laarzen. Die lekker los en cool zitten! 

#3 Hoodie + cargo pants 

Een oversized hoodie is geen nieuwe outfit, Ariana Grande en Madison Beer dragen deze look al langer zonder en/of met broek. Met cargo pants maak je de look pas echt af. Super cool en comfy.  De look is gemakkelijk en met van alles te stijlen. Je kan een zonnebril, tas en sieraden dragen om de look compleet te maken! 

#4 Long skirt 

Deze maxi rokken zie je steeds meer en zullen deze zomer ook niet te missen zijn. Je zou misschien eerder denken aan een crop top of een kort strak t-shirtje, maar dat doen er niet. Je kan deze maxi rokken dus ook heel mooi stijlen met een blouse of groter t-shirt. Ook met truien en hoodies zijn de rokken heel leuk te combineren. 

 

#5 Comfy wide shorts 

Deze comfortabele korte broeken zijn in katoen, satijn en andere stofjes verkrijgbaar. Je kan ze leuk stijlen met een open blouse een top of met een t-shirt en jack. Ze zitten lekker comfortabel en zijn licht voor in de zomer. Dit kun je ook zeker leuk stijlen! 

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten