Laatste nieuws: Outfit Leonardo DiCaprio van Titanic wordt geveild

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Picture perfect: Arnhem

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Arnhem

#1 Arnhem Centraal Station

Als je met de trein in Arnhem aankomt loop je automatisch al tegen een van de mooiste plekken van Arnhem aan, het station. Door de lange roltrappen, bijzondere lampen en de ronde betonnen vorm heeft de hal van het station een futuristische uitstraling. Gaaf voor je Instagram!

#2 Sonsbeek park

Wanneer je het station uitloopt, loop je al bijna Park Sonsbeek in. Het mooie park van Arnhem ligt op minder dan 5 minuten lopen van het station af, met daarin “Huis Sonsbeek”. Een landhuis van oorsprong uit 1744 gelegen op de heuvel van het park, met uitzicht over het centrum van Arnhem.

#3 Foodhall Arnhem

Terug in het centrum, is er de Arnhemse foodhall. Naast het lekkere eten zijn er ook nog mooie spots voor de perfecte instagram-post, de foodhall is één en al picture perfect! De verschillende eetkraampjes zorgen voor een gezellige en urban-sfeer. De ingang, open haard, en zelfs de belichting op de toiletten is perfect voor foto’s!

#4 Provinciehuis

Het klinkt misschien een beetje saai, maar het provinciehuis van Arnhem is perfect voor je instagram-feed! Door de moderne architectuur met veel glas en spiegels krijg je net als bij het centraal station een futuristische look op je foto! (Tip: Neem de foto van onder, zo zie je de 3 glazen overlopen op de achtergrond).

#5 De hoge Veluwe

Klaar met de stad en toe aan wat natuur? Ga naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe, met de bus bereik je dit bijzondere natuurgebied binnen 10 minuten. Met een gratis fiets kan je het park betreden en de bijzondere dieren, zandverstuiving & Kröller-Müller Museum vastleggen voor op je Instagram.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten