Laatste nieuws: Nieuwe films en series op Netflix

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

Picture Perfect: Den-Haag

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Den-Haag!

1. Koninklijke Schouwburg

Een paraplu als prop gebruiken voor je foto, zie je steeds vaker voorbij komen. En als je richting de Koninklijke Schouwburg gaat, hoef je je eigen paraplu niet eens mee te nemen. Hier hangen ze gewoon vrolijk in de lucht! Door de verschillende kleuren, kan het niet anders dan dat hier het perfecte plaatje uitkomt. Het theater zit dichtbij het centrum, dus je kunt hierna ook nog eens de kledingwinkels induiken. Een win win situatie dus!

2. De Tourist Tram

De Tourist Tram is het ideale vervoersmiddel als je op stap bent voor de perfecte Instagram foto. De historische Haagse tram rijdt tussen de Haagse binnenstad en het Scheveningse strand. De tram begint in het centrum van Den Haag aan de halte Gravenstraat en rijdt na een rondje door de binnenstad, langs de Haagse Markt naar zee. Je komt dus de mooiste plekjes tegen. Maar misschien nog leuker, de tram zelf heeft een originele uitstraling, waar je ook zeker mee op de foto kunt!

3. De passage

De passage die midden in de winkelstraat te vinden is, kan uiteraard niet ontbreken aan het rijtje. Vele gingen je al voor, maar dat betekent niet dat je nog steeds de meest originele foto’s kunt schieten. De passage is vrij groot, waardoor je allerlei verschillende plekken en hoeken kunt uitproberen. Door de chique inrichting creëer je de meest gave foto’s! En ook hier kun je na de foto’s nog heerlijk even shoppen.

4. Het Binnenhof

Één van de bekendste locaties van Den-Haag is het Binnenhof. In combinatie met de gracht, de bomen en typisch Hollandse kraampjes die hier vaak te vinden zijn, krijg je de meest sprookjesachtige foto’s! Deze plek is dus ook zeker een bezoekje waard, als je opzoek bent naar een Instagramwaardige foto. En ‘s avonds is de plek al helemaal magisch, wanneer alle lichtjes te voorschijn komen.

5. Five Guys

Yes, in Den-Haag zit de Five Guys en ook hier maak je de leukste foto’s voor op Instagram. Daarnaast kun je tegelijkertijd genieten van de lekkerste burgers en frietjes. Wie wil dat nou niet?

6. Malieveld

Het Malieveld is eigenlijk niet veel meer dan een grasveld, maar met een beetje creativiteit maak je ook hier de leukste foto’s. Kijk voor wat inspiratie op Instagram. Hier zie je bijvoorbeeld Iris Amber, die toch een hele leuke foto weet neer te zetten. En nog een plus punt aan het Malieveld is dat het zo onwijs groot is, je de drukte al snel kunt vermijden. Want soms is het toch een beetje ongemakkelijk, als iedereen je maar blijft aankijken. En die onbekende voorbijganger hoeft nou ook niet persee op de foto. Bij het Malieveld heb je gelukkig geen last van dit probleem, love it!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten