Laatste nieuws: Gaat Emma Watson ooit nog acteren?

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Picture perfect: Deventer

Het perfecte plaatje komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Voor een goede foto is de locatie erg belangrijk, maar waar vinden we de ideale plek? Je eigen wijk heb je inmiddels uitgespeeld, dus tijd om op pad te gaan. Pak je camera en neem je favoriete fotograaf mee, tijd voor de perfecte foto! Deze keer: Deventer.

#1 De Brink

Dit mooie plein mag je niet missen als je naar Deventer gaat! Om het monument heen staan er gezellige huisjes, horecatentjes en markten. Er staat een mooie fontein op het plein waar je mooie foto’s kunt maken. In de avond zijn er ook nog eens veel gezellige lichtjes. Kortom, je foto’s worden gegarandeerd leuk!

#2 Lebuïnuskerk

Deze mooie kerk is zeker Instagram ‘aesthetic’! Het is een historische kerk die er van de binnen-en buitenkant prachtig uitziet! Voor een mooie foto is dit zeker een bezoekje waard!

#3 Rijsterborgherpark

Een leuke foto in het park, wie wil dat niet? Mooie wateren en veel bomen vind je in het Rijsterborgherpark. Het ligt dichtbij Station Deventer. Verder is er in het park ook een mooie overkoepeling. Hier kan je de leukste Instagram foto’s maken!

#4 Museum De Waag

Dit museum is een mooi en oud gebouw. Er is een balkon waar je de leukste poses voor de camera kunt doen.  Het museum ligt ook op de Brink dan heb je twee foto’s in één!  Voor een vintage foto ben je hier op de juiste plek!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten