Laatste nieuws: Jarige Monica Geuze barst in tranen uit in restaurant

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Seks op een eerste date. Wel of niet doen?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Doe waar jij je goed bij voelt. Toch is dit niet altijd even makkelijk. Het is belangrijk dat je bij jezelf blijft en dus aangeeft wanneer je iets wel of niet wilt. Alleen jij bepaalt met wie, wanneer en waarom je dit doet. Wel hebben wij een lijstje gemaakt met dingen waarbij je moet opletten om je te behoeden voordat je iets doet waar je spijt van krijgt. 

Seks

Seks voor de seks is natuurlijk helemaal goed, zolang jij jezelf hier goed bij voelt. Wel is het belangrijk dat jullie hier beide zo in staan of dat de ander in ieder geval op de hoogte is dat jij alleen seks wil voor de seks. Geef hem/haar geen liefdesverklaring als je weet dat het toch maar voor 1 keer is.

Alcohol

Als je een aantal drankjes op hebt kan het zo zijn dat je iets losser bent dan dat je normaal zou zijn. Pas daarom goed op met welke keuzes je maakt. Voor je het weet lig je bij iemand in bed waar je als je niet gedronken zou hebben nooit mee naar huis zou gaan. Let daarom goed op jezelf en probeer geen verkeerde keuzes te maken. 

Pleasen

Als je een eerst date hebt en het is super gezellig maar je wilt liever geen seks, kun je dat gewoon aangeven. Het gebeurt nog te vaak dat de ander wel seks wil en omdat jij hem/haar dan wilt pleasen toch maar instemt. De ander hoort jouw mening te respecteren, als hij of zij jou niet meer leuk vindt omdat je nu nog geen seks wilt dan is dat zijn/haar probleem en weet hij/zij niet wat ie mist.

Het enige juiste antwoord op deze vraag is; Doe wat jij wil en waar jij je goed bij voelt. 🙂

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten