Laatste nieuws: Liam komt met eigen komedie film

Beauty Body Fan Fiction Fashion Lifestyle

5 dingen die je nooit na seks moet doen

Dit zijn vijf dingen die je nooit na de seks moet doen. Zo blijft alles daar beneden rustig en gezond.

1. Vergeten om te plassen

Als je vergeet om te plassen kun je een blaasontsteking oplopen door bacteriën die via het mannelijk geslacht je vagina zijn ingedrongen. Binnen een uur is het bezoekje aan de wc nog effectief. Daarna is de kans groter op een blaasontsteking.

2. Wassen

Veel meiden denken dat het nodig is om direct na de seks te douchen en alles rond de vagina schoon te maken. Maar dit is niet nodig. Sterker nog je kunt hierdoor eerder irritaties, droogte of een allergische reactie krijgen.

3. Slapen in lingerie

Het is belangenrijk rekening te houden met wat voor ondergoed je gaat slapen. Is je ondergoed van katoen dan is er niets aan de hand, want dit ademt goed genoeg door. Nylon of Polyester is een absolute no-go. Dit ademt niet door en daardoor kun je infecties krijgen. Dit komt, omdat na de seks de huid warm en vochtig is. En niet goed ademend ondergoed vangt dit op. Wat kan zorgen voor een infectie. Het beste advies is om naakt te slapen na de seks.

4. Bubbelbad

Even bij komen in een bubbelbad? Dat klinkt top. Helaas is dit is niet een goed plan. De vagina zwelt op door seksuele stimulatie wat betekend dat je een grotere kans hebt op besmettingen. Verplaats dit plan dus nog even.

5. Afvegen

Afvegen met vochtige doekjes kan zorgen voor irritaties. Je kunt er een rode huid en jeuk van krijgen. Al helemaal als je gevoelig bent voor alcohol of bepaalde oliën. Als je het toch met iets anders dan wc papier schoon wil maken is er een tip om een theelepel met water te mengen. Dat dan vervolgens op een washandje te doen en dat er langs te deppen.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten