Laatste nieuws: Ferry Doedens heeft een nieuwe vriend

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

SNACKATTACK!

De hotties van de maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys en girls van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over…

Tom Schimmelpennink

De sportieve hunk in de trending TikTok game en gaat nu echt superlekker! Hij maakt erg grappige content gemixt met een goede thirst trap hier en daar. Ook heeft hij een podcast met 1 van zijn beste vrienden. Wij zijn in ieder geval helemaal weg van hem.

Madison Beer

Deze ultimate girl crush kan je niet meer missen. Madison popt overal up of het nu de Spotify lijsten zijn of je instagram feed. Ze zet keer na keer de nieuwste trends en wij zijn hier super blij mee en volgen haar graag! 

Talia Ryder

Deze vrouw heeft het allemaal, Een acteerrol voor een Netflix film. Model staan voor ‘’Saint Laurent’’ en ze heeft zelfs al de treden van het MET Gala beklommen. Ze zet zich erg in voor vrouwenrechten zoals een abortusrechten. Wij zijn helemaal fan van deze bossbabe. 

Austin Butler

Nadat hij de hoofdrol in de hit film ‘’Elvis’’ heeft gehad zien we hem opeens overal. De 31-jarige Austin Butler die begon als Nickelodeon ster is nu helemaal hot en happening in Hollywood. Wij kunnen niet wachten tot hij weer een nieuwe rol krijgt! 

Maxime 

Maxime won al de award voor ‘Girlpower’ op de Tina Awards en wij konden geen betere titel voor haar verzinnen. Maxime neemt je op haar TikTok mee door haar transitie en is daarnaast een superknappe vrouw.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten