Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

SNACKATTACK! De hotste boys van deze maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de hotste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over..

1. Job Stevens

We kunnen niet anders dan met de enige echte winnaar van Love Island 2021 aftrappen, Job Stevens. Tijdens zijn entree in de villa vielen de meiden als een blok voor hem. Ook de kijkers thuis waren enorm onder de indruk. Wie hem uiteindelijk voor zich wist te winnen is de knappe Esmee. De twee zijn nog steeds super happy samen. Maar dat houdt niet tegen dat er nog steeds veel meiden voor hem in de rij staan. De 23-jarigen Love Island kandidaat komt uit Gelderland en heeft Food & Business op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gestudeerd.

2. Vincent Visser

De acteur staat al langere tijd in de spotlights en vele meiden zijn dan ook mega fan van de enige echte Vincent Visser. de 20-jarigen kreeg vooral naamsbekendheid door zijn rol als Jesse Maessen in Brugklas. Hierna was hij ook te zien in de film ”Brugklas: de tijd van m’n leven”. In 2019 ontplofte de boel toen Vincent te zien was als Valentijn Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden. De acteur heeft al langere tijd een YouTube kanaal, waar hij nu richting de 200.000 abonnees gaat. Zo ver bekend is heeft Vincent momenteel geen relatie. Er zijn dan ook genoeg meiden die dromen van een date met de knappe Vincent.

3. Antoon

Van deze hunk krijgen alle meiden last van hyperventilatie, Antoon. Beter bekend als Valentijn Verkerk. De zanger kwam kortgeleden nog met zijn nieuwe single ”Bootje”. En ook ”Hyperventilatie” wordt nog steeds volop geluisterd. Vroeger draaide Valentijn als dj Tijn Verkerk. Zijn droom was om de nieuwe Afrojack te worden. Maar al snel vond hij zijn talent in zingen. En dat doet hij behoorlijk goed! In december liet de zanger nog weten in een interview met de Hitkrant, dat hij geen tijd heeft voor een vriendin. Maar zeg nooit nooit, misschien ben jij wel zijn droomvrouw 😉

4. Frenkie de Jong

Het EK is net voorbij en helaas hebben we niet heel veel van het Nederlands elftal kunnen zien. Voor veel meiden was dat enorm balen en dat had eigenlijk maar één reden. Ze konden niet langer genieten van de beelden van onze Frenkie. Ook op TikTok lieten veel meiden weten, maar om één reden het EK te volgen. En nee, dat had niks met het spel te maken. In 2015 kwam de voetballer bij Ajax voetballen. In 2019 tekende hij een contract bij FC Barcelona. Frenkie is al lange tijd erg gelukkig met zijn vriendin Mikky. Maar dat neemt niet weg dat veel meiden hem zien als de prins op het witte paard!

Dat was hem dan voor deze maand! Wie is jouw favoriet en wie zie jij graag de volgende keer voorbij komen?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten