Laatste nieuws: Fan WDW breekt in bij Daniel Seavey

Beauty Body Celebs Fan Fiction Fashion Lifestyle

SNACKATTACK! De hotties van de maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over… 

Landon Barker 

Landon Barker is een echte hottie! De 18-jarige knapperd is de zoon van de drummer Travis Barker. Net als zijn vader is ook Landon een muzikant. Hij is momenteel druk bezig met zijn carrière als artiest. Landon zingt en is onder andere ook bezig met rappen. Zijn eerste nummer ‘Don’t Need Her’ kwam uit in 2018. Landon date momenteel met Charli D’Amelio. 

Griffin Johnson 

Deze leukerd kan je kennen van TikTok. Hij maakt verschillende soorten video’s op de app. Ook heeft hij zelf een film geproduceerd. De film heet ‘Diamond in the Rough’. Hij heeft zelf ook een rol. Daarnaast is hij een echte knapperd! 

Luca Borsato 

Luca Borsato is de zoon van Marco Borsato en echt een cutie! Luca is momenteel bezig met zijn eigen muziek en zal dit ook zelf gaan uitbrengen. Naast dat hij supergoed kan zingen, is hij ook nog eens heel erg knap. 

Noah Schnapp

Last but not least, Noah Schnapp. De knappe acteur speelt in de Netflix-serie ‘Stranger Things’. Hierin speelt hij Will Byers. Noah is 17 en besties met de actrice Millie Bobby Brown.

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten