Laatste nieuws: Nieuw seizoen Dexter

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

SNACKATTACK: De hotties van deze maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over…

Koen van de Bankzitters

Deze hottie ziet er niet alleen goed uit, maar is ook nog eens heel grappig. Je kan deze hunk kennen van de Bankzitters of zijn eigen YouTubekanaal. Op het kanaal van de Bankzitters maakt hij video’s met vier andere jongens. Koen is 23 jaar en een echte hottie!

Lucien Laviscount

Deze hottie kan niet ontbreken. Lucien Laviscount, beter bekend als Alfie in de Netflix-serie ‘Emily In Paris’, is een echte hottie in Paris. Hij steelt het hart van Emily en van veel van onze harten in de stad van de liefde. 

Matthijs de Ligt

Deze hunk is niet te missen op het veld. Matthijs de Ligt is niet alleen een prof in voetballen, maar ook in het zijn van een hottie. Matthijs speelde eerst bij de voetbalclub Ajax en is daarna naar Juventus gegaan. Ook is de voetballer nog jong. Hij is nog maar 22 jaar en heeft een relatie met de knappe AnneKee Molenaar.

Ryan Walls

Ryan Walls is een bekende Nederlandse TikTokker. Samen met Jesse Ziorr maken ze veel dans filmpjes. Hij laat veel harten van tienermeisjes sneller kloppen!

@ryanwalss

Come get ur sport drink right here

♬ say it right – meganfoxfilms

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten