Laatste nieuws: Anna Nooshin laat weten hoe ze op dochtertjes naam is gekomen 

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

SNACKATTACK: De hotties van deze maand

Tijd voor snackattack! Elke maand maken wij een overzicht van de knapste boys van de maand. En geloof ons, dit wil je zien. Ze zijn knap, leuk en stiekem ook wel heel erg sexy. Van artiesten tot reality-sterren, ze mogen er stuk voor stuk zijn. Deze maand hebben we het over… 

#1 Sem van Dijk

Deze hottie ben je waarschijnlijk al vaker tegengekomen op social media. De kans is groot dat je deze knapperd kent van ‘Spaze’. Maar tegenwoordig maakt hij ook zijn eigen muziek en doet hij aan boksen. Zeker een knapperd om te volgen!

#2 Matthyas het Lam

Matthyas oftewel Matthy, kennen we natuurlijk van ‘de Bankzitters’. Matthy is een echte cutie! Hij heeft ook zijn eigen YouTubekanaal waar we hem op kunnen bekijken! Deze hunk is 26 jaar en een echte snack!

#3 Mats van der Graaf

Deze 19-jarige hot boy is weer helemaal in! Hij deed altijd al aan YouTube maar met zijn podcast ‘Bro Code’ is ie weer helemaal trending geworden. Hij is echt een cutie en ook nog eens grappig!

#4 Floris Otterspeer

Floris is een superknappe TikTokker! Je hebt hem vast wel een keer voorbij zien komen op je For You Page. Met zijn leuke filmpjes laat hij zijn charme zien. Deze hottie willen wij allemaal wel vaker zien!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten