Laatste nieuws: Optreden Boef verstoord door vechtpartij

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news

Tayler steelt van overleden Corey

Influencer Tayler holder kopieert de merchandise van Corey La Barrie. Corey kwam dit jaar om tijdens een auto-ongeluk. Vrienden en fans van Corey zijn niet blij met deze actie van Tayler. 

Op 10 mei 2020 kwam YouTuber Corey La Barrie om tijdens een tragisch auto-ongeluk in Los Angeles, Californië. Op zijn 25e verjaardag was hij de passagier in een auto die werd bestuurd door tatoeëerder Daniel Silva, die bekend is van het programma ‘Ink Master’. Volgens verschillende bronnen had Daniel gedronken. Daniel reed veel te hard en raakte de controle over het stuur kwijt. De auto raakte vervolgens een boom en een verkeersbord. Volgens verschillende bronnen probeerde Daniel weg te rennen, maar omstanders wisten hem tegen te houden. Daniel liep een gebroken heup op bij het ongeval en kreeg een celstraf, vijf jaar proeftijd, 250 uur taakstraf en een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier jaar. Echter is Daniel inmiddels vrij gelaten na het uitzitten van zijn straf volgens gevangenisgegevens. 

Social influencer Tayler Holder liet op Instagram weten dat hij met nieuwe merchandise zou komen. Het merk heet ‘Under Appreciated’ en lijkt precies op de merch van Corey, die dezelfde naam heeft en hetzelfde design. Tayler laat weten dat hij een samenwerking heeft met Corey en zijn familie. Ook zou hij het geld doneren aan het goede doel dat voor Corey is opgericht, maar vrienden van Corey vertellen dat dit maar een heel klein deel van het geld is wat Tayler met het merk verdient. Ook geeft de familie van Corey aan hier niet van af te weten. Inmiddels in de aankondiging van social media verwijdert.

Dit is een screen recording van wat Tayler op zijn story heeft geplaatst. Deze beelden zijn inmiddels verwijdert.

Fans en vrienden van Corey zijn ontzettend boos op de influencer. De fans en vrienden nemen het voor de YouTuber op, die dit zelf niet kan doen. Ze vinden het respectloos dat Tayler het design van Corey steelt en dat hij liegt over wat hij zegt. Ook is het design wat Tayler gebruikt van een fan, die het als tribuut naar Corey heeft gemaakt. Corey had namelijk het merk ‘Under Appreciated’. Een fan had het design zo gemaakt dat under doorstreept was. Tayler heeft dit design letterlijk gebruikt.

Verschillende celebs en fans van Corey nemen het voor hem op door zijn merch te delen op social media. Zo plaatste Jonah Marais een swipe up link in zijn story naar de merch van Corey. Ook Crawford Collins laat op Twitter weten dat dit echt niet kan: “Waarom bedenk je niet gewoon je eigen merk? En hoe geef je slechts een klein percentage van al het geld dat je verdient aan COREY zijn merk om zijn nalatenschap te eren?”

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Soortgelijke berichten