Laatste nieuws: Kylie Jenner bezocht in geheim ‘Wonka’-première

Beauty Body Celebs entertainment Fashion Lifestyle

Stijlevolutie: Charli D'Amelio

Charli D’Amelio, oftewel de enige echte TikTok-koningin! Als je Charli sinds het begin volgt, dan heb je haar recente stijlveranderingen wel opgemerkt. Wij blikken terug op haar fashion-transformatie: dit is de stijlevolutie van Charli D’Amelio! 

2019

Charli begon in juli 2019 met TikTok en ging viraal met haar dansvideo’s. In het begin van haar carrière werd haar signature look de skinny jeans met een croptop. Gewoon basic en simpel maar wel super cute! Verder droeg ze vooral leggings met sweats. Deze fashion is erg populair onder tienermeiden in Amerika.

2020

Het jaar 2020, oftewel het begin van de coronaperiode. Dit betekende voor veel mensen dat zij thuis zaten in quarantaine. De D’Amelio familie bracht het grootste deel van de lockdown door in hun huis in Connecticut. Hier maakte Charli haar dagelijkse TikToks in een heleboel joggingbroeken in combinatie met leuke sportbeha’s. Ze begon haar outfits ook verder te accessoriseren met trendy, dikke oorringen en ze droeg vaker haar bril. 

2021

In 2021 waren er wat meer events en is Charli ook meer gaan reizen. Toch houdt Charli het simpel maar wel met een leuke twist. Bij outfits met een croptop combineert ze het vaak met een leuk vestje/cardigan of jeans met een bijzonder patroon. Simpel, maar toch een klein beetje edgy!

2022

Op dit moment is Charli zich nog steeds aan het ontwikkelen op het gebied van fashion. Ze post veel verschillende outfits op haar Instagram, de ene keer meer patroon en de andere keer lekker baggyLove it!

Wat is jouw favoriete look van Charli?

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten