Laatste nieuws: Ali B vertelt zijn kant bij zedenzaak

Beauty Body Celebs Fashion Lifestyle

Stijlevolutie: Jade Anna door de jaren heen

De bekende influencer Jade Anna staat bekend om haar stijlvolle outfits die zij veel deelt op haar Instagram en TikTok. Van oversized pakken tot aan comfy maar toch een fashionable look, Jade heeft het allemaal. De YouTuber is natuurlijk ook veranderd qua stijl door de jaren heen. Dit is de style evolutie van Jade Anna!

2018

In 2018 droeg Jade vooral basic kleding. Kleding die de meeste meiden van 14 ook wel droegen. Het was vooral rustig en normaal, niet teveel gekke combinaties maar wel stijlvol. Jade draagt in deze tijd veel kleding items van Loavies, Nakd, H&M en niet te vergeten Zara.

2020

In 2020 veranderde de kledingstijl van Jade niet enorm. Ze werd natuurlijk bekender en kreeg meer samenwerkingen met verschillende merken. Jade’s favoriete merken waren niet te missen Reinders, Nakd, MostWantedNL en H&M. De kledingstijl is meegaand met de trend en niet extreme kant. We love it!

2022

In 2022 zie je wel de grootste verandering. Meer unieke printjes en meer aparte kleding stukken! De influencer begon dit jaar meer afstand te nemen van ‘basic’!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten