Laatste nieuws: Nieuw seizoen 'Bridgerton' komt deze week!

Beauty Body celeb Celebs entertainment Fashion Lifestyle news teenmag

Telefoonseks, hoe werkt dat?

Het is spannend en uitdagend, telefoonseks! Wanneer je je vriendje of vriendin voor langere tijd niet ziet, kun je het intieme contact best gaan missen. Sommige vinden telefoonseks de ideale oplossing. Maar hoe gaat dat precies in zijn werking? Vandaag vertellen wij je alles over dit spannende en intieme onderwerp!

Je oren zijn één van de gevoeligste organen. Het kan dus erg opwindend zijn als je jouw partner of crush in je oor hoort fluisteren terwijl je bijvoorbeeld aan het masturberen bent. Telefoonseks kan op verschillende manieren. De meest bekende manier is met elkaar bellen en spannende opwindende verhalen aan elkaar vertellen. Maar je kunt ook Facetimen als je erg op je gemak bent bij deze persoon. Let wel op dat je hierbij oppast met het beeld! Laat nooit alles zien zodra je gezicht of andere herkenbare dingen (zoals tatoeages) in beeld zijn.

Maar hoe start je zo’n gesprek dan? Sexting is de key! Begin met een spannend berichtje en bouw dit langzaam op. Je kunt bijvoorbeeld vragen wat hij of zij aan het doen is. Vervolgens laat je deze persoon weten dat je graag had gewild dat hij of zij bij jou was. Vaak kom je er al snel achter of de ander ook in de mood is.

Ik hoor je al denken, is dit niet onwijs ongemakkelijk? Maar dat heb jij helemaal zelf in de hand! Als je het fijn vindt kun je altijd van te voren afspraken maken. Geef duidelijk je grenzen aan en laat ook weten wat je erg fijn zou vinden.

Ook belangrijk om even te checken of er niemand anders in de buurt is, als je gaat bellen. Probeer tijdens de telefoonseks alles gedetailleerd te beschrijven. Vertel wat je aan hebt, beschrijf wat je precies wilt, waar je wilt worden aangeraakt of omschrijf die ene romantische scène uit Fifty Shades of Grey! Tot slot is het belangrijk dat je de spanning opbouwt. Ga vooral niet haasten. Zorg eerst dat je allebei in de mood raakt en start rustig met het voorspel. Ga dan pas over op het echte werk!

Mocht je nog steeds twijfels hebben, dan is de beste manier om het gewoon eens te proberen. Want zo kom je er uiteindelijk achter of dit iets voor jou is! Vergeet niet dat er aan de andere kant van de lijn ook genoeg zenuwen rondgaan en daarbij is een kleine ongemakkelijke stilte helemaal niet erg. Ontspan en have fun!

Reageren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Nog geen reacties

Soortgelijke berichten